kızlar shark-ninja markasını deneyen var mı?

süpürge ve saç ürünlerini çok gördüm sosyal medyada. şimdi süpürgesini (şarjlı dikey) baya merak ediyorum az daha verip dyson mu alsam (evde dyson var bataryası eskidi) karar veremiyorum. kullanan var mı? şarjı be kadar gidiyor ve çekişi nasıl?

1. ben denemedim ama güveniyorum ve istiyorum çünkü yıllardırrrrr abd'de meşhur bir marka

21 temmuz 13:10

2. hydrovac pro ve StainStriker ürünleri var. hydrovac pro tek başına bir süpürge olarak yeterli değil, ben de paspas için aldım sadece. dyson değil vileda kovası yerine aldığım için memnuniyetim üstü düzey diyebilirim.

21 temmuz 13:28

3. süpürgesine ben de tutuldum bu ara. gerçek influencer olmayan bir kullanıcısından gayet güzel ve yeterli oldugunu öğrendim ama pişman olmak da istemiyorum :D

21 temmuz 14:06

4. AMERİKA VE İNGİLTERENİN EN ÇOK SATANI LAFI BANA ABARTI GELDİ LONDRA DA YAŞAYAN KUZENİME SORDUM GERÇEKTEN BURDA ÇOK POPÜLER DEDİ AMA KALİTESİNİ BİLMİYORMUŞ. BEN SADECE BİR KAÇ SERVİŞ SORUNU İADE SORUNU VE ÇEKİM GÜCÜ SORUNU OKUDUM ŞİKAYETLERDE.BİLGİ ARAYIŞIM SÜRÜYOR SÜSLÜLER BİLGİ ALDIKÇA BURAYI GÜNCELLERİM :)

21 temmuz 16:06