kızlar sizce bir kadın ve bir erkek “gerçekten” yakın arkadaş olabilir mi?

sb

1. Welcome to 2022

15 haziran 2022 21:17

2. ben de olamayacağı yönünde düşünüyorum. şu ana kadar yakın arkadaşım gibi davranıp da sonradan açılmayan bir kişi oldu, o da eski sevgilimden ayrılınca benle görüşmeyi kesti zaten...

15 haziran 2022 21:25

3. olur diyordum ama olmuyor. Hem kendi arkadaşlarımdan bana açılan oldu hem de eski sevgilim benden ayrıldıktan 3 hafta sonra yakın kız arkadaşıyla (hatta kardeşim bile derdi rezil) sevgili olmuş. O yüzden artık olabileceğine inanmıyorum. Normal seviyede bi arkadaşlık olur ama samimiyet arttıkça başka şeye döner %90

15 haziran 2022 21:27

4. Tabii ki olur, Oluyor. benim 15 yıllık yakın erkek arkadaşım var. Kampta aynı çadırda da uyuduk, evde aynı odada da uyuduk, birbirimizin küçükten bu yana sevgililerini, aşklarını, acılarını bildik, onlarla da hep beraber takıldık, eğlendik. Nasıl hemcins arkadaşınla kardeş gibi oluyorsan karşı cinsle de olabilirsin, insansan.

15 haziran 2022 21:28

5. Benim var hem de bir sürü. Kimisi evlendi kimisi bekar hâlâ. Eşleri kankam hatta bazılarının. Onları ikinci plana attım falan. :))))

15 haziran 2022 21:51

6. çocukluk arkadaşları olabilir gibi geliyor evet. ama 18-20 yaş sonrası edinilen arkadaşlıklar bana bi şaibeli geliyor. hiç de bile medeniyetsiz köpek diyen süslüler :d arkadaşlıklarınız nasıl, her gün konuşuyor musunuz?

15 haziran 2022 21:56

7. gercekten cok yakın olursanız fark etmeden aşık olabiliyorsunuz ve bunu cok sonradan anlıyorsunuz.

15 haziran 2022 22:02

8. 2 tane çok yakın erkek arkadaşım var. Biri 15 yıllık(lise), diğeri 10 yıllık(üni). Birileri açıldı, yürüdü falan demiş arkadaşı için. mesela ben, benim arkadaşlarım için asla düşünemem bile bunu, aklıma bile gelmez "ulan acaba?" diye. Arkadaşlık böyledir. Kardeşlik gibi bir şey bizim için. Derdim olsa koşarlar, sıkışsam yetişirler, mutlu olsam daha da mutlu olurlar. Allah kalpleri gibi harika eşler nasip etti ikisine de, canlarım. Böyle art niyetli bir muhabbet hani dile dökülmeyi geç, akıldan bile geçmez. "Olmaz" diyenlerin ilişki şekilleri yanlıştır, bilmiyorum orasını.

15 haziran 2022 22:10

9. hayatıma girecek insanın a9 gibi ilişkisi olduğu arkadaşı olsun istemiyorum ben. gerçi başıma gelen gelmiş geçmiş de

15 haziran 2022 23:41

10. Bence gercekten tabii ki yakin arkadas olur ama cinsel cekim varsa mutlaka daha ileriye gider .

16 haziran 2022 01:13