kızlar sizce saç rengim güzel mi akmış bakır rengi ama sarı aslında?

saçlarımı sürekli bakıra boyatıyorum ama 1 ayın sonunda sapsarı oluyor sizce bu rengi güzel mi? güzel diyorsanız gidip dibini bu renge boyatıcam değil diyorsanız da marketten kendim palette 8.77 tarçın bakır alıp komple bakıra boyayacağım. resimleri ekliyorum cevaba.

1. (link: https://www.hizliresim.com/y2gm5ev Saç1)

6 eylül 2022 13:35

2. (link: https://www.hizliresim.com/agjvd6r Saç2)

(link: https://www.hizliresim.com/bzdstfw Saç3)

6 eylül 2022 13:36

3. ben pek beğenmedim süslü :(

6 eylül 2022 13:37

4. Ben de çok beğenmedim süslü ya. Sarı istiyorsanız bunu biraz küllendirin bence. Ya da bakır da yakışıyordur size. <3

6 eylül 2022 13:40

5. aşkım çok kötü duruyor mutlaka değiştir

6 eylül 2022 13:42

6. Güzel bu mu?

6 eylül 2022 13:50

7. ss 8.77 bir ayda bu kadar sararıyorsa bence biraz daha koyu bir renk tercih et. zaten aktıkça akıp sararıyor 7.44 olabilir

6 eylül 2022 13:51

8. Sağ olun süslüler, bakır çok yakışıyor ama herkes bu rengi de yakıştırıyor. Sarı işte ne güzel diyorlar. Kuaförüm bile bakıra boyamak istemiyor bu renk güzel diyor hahahsh ben de bakırı çok seviyorum en iyisi bakıra boyayayım.

(yazar: Selenice) 8.77'yi hiç kullanmadım kuaförde boyatıyordum ne kullandığını bilmiyorum ama palette değildi hush diye bir marka kullanıyor. 8.77'yi de senin bakır saç rengi başlığına girdiğin girdilerden gördüm. Senden öğrendim yani hahahahs bi de 9.7'yi çok beğenmişsin ikisinden biriyle boyayacağım kendim.

Herkese teşekkür ederim ben de

beğenmiyodum ama herkes beğenince dedim acaba ben mi körüm :d

6 eylül 2022 13:57

9. başıma bir şey gelmeyecekse ben çok beğendim doğal duruyor

6 eylül 2022 14:11

10. mis gibi bakırdan, turuncudan kullanmışsın çok ciddi bir tavsiye veriyorum, bir daha bakıra ne boya ne de boyat. kac aydır sacımdaki turunculardan kurtulmak icin ugrasıyorum. lanet ettim. kuaförde saçını güzel bir kumral ya da sarı yaptır, bakıra bulaşma.

6 eylül 2022 14:13