kızlar sol ayağımda içe basma problemim var(yorumda)?

sağ ayağım düzgün basıyor ancak solda belirgin bir içe dönük basma problemim var.aranızda bu ortopedik sorunu yaşayan var mı?bunun herhangi bir tedavisi var mı yok mu kafam karıştı.bayramdan sonra ortopedide alıcam soluğu zaten ama meğer herkes fark etmiş bu yürüyüşümü ama bana çok normal geldiği için yere basmam o yüzden fark edemedim sorunumu.moralim bozuldu bayram günü açıkçası.

1. Ya ayak bacak görevini yerine getiriyor mu getiriyor.garketmemişsiniz bile daha önce şükredip takmayın diyorum ben

Belli bir yaşın üstünde çok zor kemik yapısı oturduğu için

22 ağustos 2018 20:22

2. Süslü bende de var ayakkabılarım çok çabuk yıpranıyor bunun dışında zararı olmadı şimdiye kadar. Eğer çözüm varsa bende bileyim ya

22 ağustos 2018 20:25

3. evet ama daha sonra başka sorunlara yol açabiliyormuş.ayrıca problemi olmayana her şey normal görünebilir ancak bi bacağın yamuk basmasını "aaa bu da böyle basıyor olsun" diye herkes anlayışla kabullenmek zorunda değil.

22 ağustos 2018 20:26

4. 2. anonim bu zamana kadar hep ayakkabılarda sorun var zannettim saf mıyım neyim

22 ağustos 2018 20:27

5. 1. anonim neden boyle bi sey yazdiniz anlayamadim. soru sahibi ayagindaki problemden bahsetmis, dediginiz sey "en azindan yuruyebiliyosun takma"

bu nedir ya?

22 ağustos 2018 20:30

6. Suslucum eger cok kafana takılıyorsa doktora git ama mesela bazıları yururken ayagını duz basmazda ice dönük sekilde basar benim kuzenimde oyle acaba sizinkide oyle mi yoksa baska turlu bir ice basma mı? Ortopedik ayakkabı falan bakabilirsiniz yukarda suslunun dedigi gibide olur ama iyice iciniz rahat etsin diye bence doktora gidin. En azından size ne yapcaginizi nasıl ayakkabilar tercih edeceginizi veya duzeltilebilecekse nasıl olacagını soyler. Kafanızı takıp stres olmayın doktor anlatır iyice <3

22 ağustos 2018 20:51

7. Doktora iyice arastırıp gidin süslü bazı doktorlar özellikle ortopedistlerde cok yanlıs seyler soyleyebiliyor. Ben ameliyata alacaktı (sorunum içe basma değildi) sonra arastırıp baska doktora gittim oyle bisi yokmus. O yüzden arastırın iyi bir doktora gidin. Sevgiler. :)

22 ağustos 2018 20:55

8. şu an 23 yaşındayım, ortaokul ve lisedeyken popüleriteye uyup hep o düz taban converselerden giydim.haftasonları da babet giyerdim.ondan oldu diye düşünüyorum.birkaç senedir ayağıma sürmüyorum gerçi.ama bir kere zarar verdim tabi.ah geçmişteki kafam.

22 ağustos 2018 21:44

9. Bende de içe basma durumu vardı, ben dr lisedeki converse modasına kapılıp sadece converse giydim bütün ergenliğimde. Sonra yürüyüşüme herkes yorum yapmaya başlayınca bıraktım düz taban giymeyi ve 5 yıldır da ayağıma düz taban sürmedim, içe basma sorunum da gitti

22 ağustos 2018 23:09

10. evet her iki ayapımda da vardı. kilo verdim+ ayağıma özel (ortopedist yönlendirmesiyle) tabanlıklar sayesinde (evde özel terlik+dışarıda tabanlık) 80% bu sorunu aştım. gemik oturuveğmiş, bu yaştan sonra olmaz diyen profesörleri boşverin, bir ortopediste gidin. çözümü var.

23 ağustos 2018 00:49