kızlar steam üzerinden sims 3 almanın, steam üzerinden almamaktan farkı ne :)?

yıllar önce bir yakınımızın bilgisayarıma kurması sayesinde oynardım. şimdi yine canım çekiyor ama steam üzerinden almak ve hepsiburada vs. üzerinden almanın farkını bilmiyorum. bir de eklentileri de ayrı alınca, ekstra bir ayarlama yapmak gerekiyor mu? yoksa eklentileri kurunca otomatik çalışıyor mu oyun içinde?

1. İlerde ücretsiz yapabilirler size yeterse bence 4u indirin ücretsiz o ve ek paket alın ilginizi ceken

23 aralık 2022 12:08

2. steamden alınca yükle deyince direkt bilgisayarına yükleniyor süslü. bence de sims 4 al bu arada ek paketlerle daha güzel oluyor sims 4 ücretsiz steam'de şu an.

23 aralık 2022 19:07

3. (yazar: Anonim 1)(yazar: Anonim 2)

Çok teşekkür ederim kızlar. Sims 4'ü bir kez denemiştim, 3'ten sonra pek sevememiştim ama madem ücretsiz bir daha deneyeyim 😁 peki Steam ücretli üyelik falan mı istiyor? Hayret, babasının hayrına bedava vermiyordur ya dimi?

24 aralık 2022 00:15

4. Steam üyeliği ücretsiz oyun almak isterseniz ömür boyu orada kayıtlı oluyor ve bazı oyunları aynı pcden hesaba bağlanır ve başka kullanıcıyı aile olarak eklerseniz paylasabiliyorsunuz başka pcden girince de indirebiliyor vs vs

24 aralık 2022 00:30

5. Steam sadece platromun adı. Oyunları online olarak satın alıp oynamanı sağlıyor. Cd gerektirmeden indirebiliyorsun yani.

24 aralık 2022 00:44

6. Sims 3 ve ek paketleri torrentle, bu ekonomide ücretsiz ulaşabileceğin şeye para vermek anlamsız. Dh ölücüsü olduğum için bu genelgeçer bir fikir değil tabii

24 aralık 2022 00:50