kızlar stradivariustan bot beğendim. süet bir bot ama deri yazıyor? bu su geçirir mi bilginiz var mı??

alıp almamaya karar veremedim. normal botlardan biraz daha pahalı. bu kadar para vereceksem kışın da yağmurda da giymek isterim çünkü. hem süet hem deri yazınca kafam karıstı

1. Süet deri. Gerçek deriden süet yani. Ben böyle anlıyorum. Su geçirmez yazmayan her şey su geçirir. Süat yağmura dayanıksız bir materyaldir.

27 ekim 2024 01:35

2. süet derinin bir türüdür. değil su geçirmemek, az yağışlı havalarda bile giyilmez çünkü su damlaları iz bırakıp leke yapar. kuru hava materyalidir. ananız babanız sadece lastik çarık mı giyiyor ya cidden hiç mi bir şey öğretmediler size

27 ekim 2024 01:41

3. deri de süet de süet deri de yağmurda giyilmez süslü. aklında olsun.

27 ekim 2024 01:53

4. tesekkur ediyorum hepinize

27 ekim 2024 01:55

5. süete en ufak su değmemeli zaten hiç, onu geçiyorum da deri yağmurda giyilmez diyen anonim neyin kafasını yaşıyor onu çok merak ettim. deri ayakkabı ve bot yağmurda gayet giyilir. stradivarius'tan değil gerçi

27 ekim 2024 02:17

6. Düzgünce bir soru sorulmuş kibirlendin de eline ne geçti çakma elit.

27 ekim 2024 02:17

7. A2 malı kız düzgünce bir soru sormuş ne diye çemkirdin köpek

27 ekim 2024 02:52

8. Süslü materyali dışında ben geçen sene kasım indiriminden bir chelsea bot aldım daha 2. Giymede önü açıldı ya. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama kalitesiz olarak kodladım kafada bir kere ve iade etmiştim neyseki sorunsuz aldılar süresi geçmesime rağmen. Buna dikkat et trendyol üzerinden alma eğer alırsan web üzerinden al

27 ekim 2024 03:01

9. süet su geçirmez ama suya temas edince leke kalır üstünde. yağmurlu, karlı havada kullanmak amacıyla alacaksanız tavsiye etmem.

27 ekim 2024 04:55

10. bir arkadaşım süet için sprey almıştı, bir tane bot alacaktım süet diye almak istemeyince sprey var dedi ama işe yarar mı bilemedim ya.

27 ekim 2024 16:45