kızlar vajina girisinde dil gibi et parçası neden olur çok korkuyorum ?

randevu aldım ama çok korkuyorum. ağrı yok. şeffaf akıntı var kan yok ama et parçası var ve asılinca da gelmiyor.

1. Hpv siğili olabilir

22 ocak 15:37

2. Süslü siğil gibi değil dil gibi. Uzun. İlişkiye girmedim hiç.

22 ocak 16:03

3. Kendi yapısı olmasın :) ben de mememde bi sürü kist var sanıp ultrason çektirdim kendi yapısıymış.

22 ocak 16:28

4. A3 bugüne kadar yoktu ama. Olsa bilirdim.

Dilimizi dudakların arasından çıkarınca nasıl görüntü oluyorsa o şekilde. Tam ortada. Klitoris değil yani.

Ve inanılmaz bir şeffaf sıvı var. Sanki işiyor gibi.

22 ocak 16:35

5. Yumurtlama döneminizdesiniz muhtemelen o sıvı artışı ondan olmuştur. Dil bana da yapısı gibi geldi, kaç yaşındasınız, hormonlara sürtünmeye (tayt/pantalon da dahil) bağlı olarak da yapısının biraz değişmesi normal süslü panik yapmayın. Bir randevu alıp görünün tabi doktora da, ama ilişki yaşamamış kadınların kadın doğuma gitmesine gerek yok diye yanlış bir algı var toplumumuzda

22 ocak 17:08

6. Süslü 26 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. 9 aralıktan itibaren adet olmadım. Bugün farkettim o dil gibi parçayı. Çok hafif bir kasık ağrısından sonra gördüm.

Yarın doktora gideceğim. Uzun zamandır evdeyim dar kıyafetler giymiyorum. Sürtünme vs gibi şeyler de olmadı.

22 ocak 17:13

7. Stres yapmayın ss hormonların etkisiyle belki ince bir parçaydı şişip belirginleşti o bahsettiğin çıkıntı, doktora gidin hem gecikmenin nedenini bulsun hem de içiniz rahatlasın

22 ocak 17:16

8. Jinekoloji ve kadın doğum ikisine de randevu aldım süslü.

22 ocak 17:23

9. İkisi de aynı şey zaten süslü nasıl ikisine birden aldınız?

22 ocak 17:23

10. Farklı hastaneden aldım süslü. Biri tip Fakültesi diğeri normal devlet hastanesi.

Biri sabah diğeri öğleden sonra.

22 ocak 17:27