kızlar xiaomi redmi note 8 pro kullanan var mı önerir misiniz biraz bilgi verir misiniz ?

1. sevgilimde var çok memnun kışın almıştı severek kullanıyor.

5 temmuz 2020 16:49

2. Şarjı söylendiği kadar mükemmel dayanmıyor, arka kamerası çok iyi ön kamerasını hiç sevemedim. Onun haricinde sıkıntı yaşamadım, memnunum :)

5 temmuz 2020 16:56

3. Ben 6-7 aydır kullanıyorum.

Benim bağımlılık derecesinde sürekli telefon elimdedir, günde bir kez şarj ediyorum.

Kamerası gün ışığında baya güzel ama ışığa göre kötü çektiği de oluyor.

Zaten android kullanıyorsanız rahatsız olmazsınız muhtemelen ama ben 3 yıldır android kullanmama rağmen(gizlinot: Bundan önce de mi 5 kullanıyordum) hala alışamadım, pek kullanışlı/pratik gelmiyor bana

Mi 5 kullanırken çok fazla ısınma sorunu yaşıyordum, bu o kadar ısınmıyor oyun oynayınca bile. (gizlinot: Şu aralar ısınıyor ama hava bu kadar sıcakken çok normal)

Beni açıkçası en rahatsız eden özelliği galerisi. Bir fotoğrafa bakıp çıkacağım örneğin, galeriye giriyorum fotoğraflar görünmüyor, geçmişten başlayıp son fotoğraflara kadar baştan yüklenmesini bekliyorum. Çok fazla oyalıyor bu beni

Bir de varsayılan tarayıcıyı chrome yapmama rağmen bir linke tıklayınca kendi tarayıcısıyla açıyor, bunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim

Galerinin yavaşlığı dışında memnunum ama beni çok fazla etkiliyor bu, böyle olacağını bilsem almazdım açıkçası

5 temmuz 2020 17:17

4. android kullanıyordum bu telefonda fiyat açısından daha alınabilir gibi olduğundan düşündüm öyle oyun merakım yok ben daha çok müzik ya da birşeyler izlemede kullanıyorum iletişim dışında sosyal medya hesaplarım da yok yeterli gibi geldi bana ama en önemlisi her sitede fiyatı farklı arada 1000 lira fark olan bile vardı güven olarak sıkıntı oluşturdu

5 temmuz 2020 18:14