kızlarcım gratiste satılan life in hindistan cevizi yağı var ya o yeniyor mu?

üstünde %100 doğal falan yazıyor ama güvenemedim. tezgahtarlara da sordum evet dediler ama malum onlara bir zerre bile güvenmiyorum. bu markanınkini yiyip de ölmeyen varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim :dd

1. Life co’nun hindistan cevizi yagi yeniliyor suslu hatta ben kahveye katmak icin aldim sadece onun icin kullaniyorum.

25 mart 2018 21:56

2. life co'yu biliyorum süslü, hatta bende de var afiyetle yedim bitirdim dibini gördüm :d o yüzden şimdi elimdeki life in'e geçicem ama güvenli mi diye endişeleniyorum...

25 mart 2018 21:57

3. Ben yedim yaşıyorum süslü :d

25 mart 2018 22:17

4. hahaha (yazar: romlet ve julio) güldüm süslü :d tadı nasıl peki? yararını gördün mü bi de? yemeden önce her şeyden emin olmak istiyorum ajdjkajs

25 mart 2018 22:19

5. valla son anonim satış danışmanı gibi süslü ve yapmacık laflar hoşuma gitmiyor. o yüzden tezgahtar diyorum. yıllardır adı tezgahtarlık olan bir mesleğin adını söylemek ayıp falan değil. her şeye duyar kasmayın artık.

25 mart 2018 23:46

6. Kutuda saklanmadığı için sürekli ısı ve ışığa maruz kalıyor o ürünler. Hatta rengi sarıya döndüğünü bile görmüştüm raflarda

26 mart 2018 01:01

7. İlk aldığımda çok tazeydi baya kașıklayıp yedim. Ancak daha sonra buzdolabında tutmaya üşendiğimden oda sıcaklığında durdu. Tadı biraz değişti tabi artık kașıklayıp yemiyorum. Ben dişlerimi fırçalamak ve bazen de saç uçlarıma sürmek için kullanıyorum şu an. Buzdolabında saklarsanız bir şey olmaz bence.

26 mart 2018 01:31