kaşlarım çok mu ince ve eski moda (resimli)?

(link: [https://hizliresim.com/n9yybp4 görsel] ) babamin sevgilisi sanki fikrini sormuşum gibi ay senin kaşlarını kim aliyo incecik dedi. bir de cok acik renk dedi¿ kaşlarımı kendim alıyorum bu aradan rengini de ellemiyorum eskiden koyulastiriyodum ama saldım artık. sizce çok mu ince? 1998de boyleydi kaşlarım falan dedi

1. (link: https://hizliresim.com/ntdrkc5 )

10 şubat 19:18

2. Biraz ince kuzum yaa

10 şubat 19:25

3. cok ince. zaten kilsiz tuysuz birine benziyorsun bence hic alma daha guzel oluyor seyrek daginik.

10 şubat 19:27

4. babanın sevgilisine çemkirmeye gelmiştim ama fotoyu görünce kadının biraz haklı olduğunu gördüm. senin kaşının alınmayı gerektirecek bir şeyi yok süslü, doğal haline bırak. benim kaşım da böyle seyrek ve açık renkli senelerdir dokunmuyorum. zaten o kadar az çıkıyor ki

10 şubat 19:36

5. attiginiz fotograftan sac rengi cilt renginizden cok tatliymissiniz ve cok guzel bi tarziniz varmis izlenimi aldim, herkesin tarzi farkli ben boyle seviyorum cok guzel bence

10 şubat 19:44

6. Senin kaşın yok süslüm ya yazık bırak bence kendi haline, biraz düzelsin. Evet çok ince, çok açık renk, zaten yok gibi.

10 şubat 19:47

7. Bu arada rengi doğal haliyse güzel, açıyorsan açma.

10 şubat 19:48

8. Yok suslu hayatimda açmadım. Fotoda belli değil de doğal kizil sacim. Zaten benim gibilerde az oluyo kaş böyle ama bilemedim nasil kalinlasir yani açıkçası etrafında göz kapağının cikiyo onları alıyorum. Kadına ne münasebet falan mı deseydim o an öyle bi afalladim ki bise diyemedim.bir de tanışalı 1 gün oldu 2.gorusum yani

10 şubat 20:06

9. Süslü doğal kızılsın ne güzel. Kadın bunu kıskanmış bence. Benefit'in kaş ürünleriyle biraz hacimli hale getirebilirsin eğer sen de rahatsızsan ama bence sorun yok doğal kalsın

10 şubat 20:09

10. Bence böyle güzel ya ben ince kaş beğeniyorum yakışmış