kabana sonradan astar dikilir mi?

merhaba süslüler. ben bir mont aldım maalesef hiç içeriğine bakmadan, kalıbını her şeyini beğendim montumun ama astarsız, kumaşı beni deli ediyor. italyan iplik mi neymiş kullanılan materyal, batıp duruyor. bu montun içine sonradan dikmek için astar bulabilir miyim? böyle bir şey satılıyor mu, ya da diktirebilir miyim?

1. aa bi terziye sorayım ben o zaman bunu. valla delirtti kaban :d teşekkürler

29 aralık 2017 16:18

2. Evet dikilir ama kalıbı aldığınız manto ile ayni olacağından pek de ucuza dikmeyeceklerdir .

29 aralık 2017 16:21

3. aaaaaaaay 150 liraya aldım diye sevindiğim mont bana totalde kaça patlayacak bakalım :d teşekkürler

29 aralık 2017 16:22

4. Özellikle ipek astar olmasına dikkat edin. Metresi öyle sanıldığı gibi pahalı da değil

29 aralık 2017 18:46

5. Ben 4. Anonim. Yo yo zaten ipek astarın metre fiyatı 6 tl. Astar fiyatından değil de dikim ücreti olarak pek ucuza mâlolmaz anlamında söylemiştim :)

29 aralık 2017 20:58

6. Ayy süpersiniz hepiniz. Ben alayım da kendim dikeyim. Elimden gelir bence<3

29 aralık 2017 21:05

7. cevapları okurken gerilim filmi izlercesine modum bi yükseldi bi düştü cidden siz çok yaşayın süslüler şdkfşdöcş kabana da küstüm giymeyeceğim onu. Hepinizi de öpüyorum

29 aralık 2017 22:15