kadının erkekten 2 yaş büyük olduğu ilişki

Sanırım şu an böyle bir ilişkiye doğru yol alıyorum. Dış görünüş olarak ben baya küçük duruyorum o konuda bir sorun yok. Er kişisi bunu dert etmiyor ama benğm aklım soru işaretleriyle dolu. Siz ne düşünüyorsunuz böyle bi ilişki hakkında? Bir de acaba ciddi olmadığı öylesine takıldığı için mi benim büyük olmamı takmıyor? Teşekkür ederim şimdiden.

1. Hiiiiç sorun olmuyor hangi taraf büyük olursa olsun. Hatta iyi bile oluyor :) sıkıntı etme böyle şeyleri

25 ekim 2016 00:32

2. Merhaba :) nişanlım benden 3 yaş küçük ve bu hiçbir zaman bizim için bir sorun yaratmadı. Bu biraz da sizin nasıl bir ilişki ve sevgili istediğinizle alakalı sanırım. ben çocuk ruhlu bir insan olduğum için yaş farkı olduğunun bile farkında değilim aynı şekilde o da öyle. Erkekler biraz daha geç olgunlaşır durumu var bir de, bu durum sizi rahatsız eder mi, sorun yaşar mısınız bunu zaten başlamadan bilemezsiniz :) yani diyeceğim yaş konusuna hiç takılmayın belki hayatınızın en güzel ilişkisini yaşarsınız.

25 ekim 2016 00:33

3. benim ilişkim öyle ve çok mutluyuz :) eğer karşınızdaki kişi olgun bir karakterdeyse hiç sorun olmuyor hiç. mesela önceki erkek arkadaşım benden 2 yaş büyüktü ama adeta çocuktu, aralarında 4 yaş olduğuna ve ondan büyük olduğuna inanamıyorum. diyeceğim o ki hiç kafanıza takmayın :)

25 ekim 2016 00:37

4. birbiribizi seviyor musunuz, kafa yapınız uyuyor mu , birlikte iyi vakit geçirip gerektiği gibi bir ilişki yaşayabiliyor musunuz inanın bunlar yaştan çok daha önemli şeyler. küçük durmasaniz dahi 2 yaş fark siz demeden belli bile olmaz çoğu zaman zaten. her şeyiyle yolunda giden bir ilişkide yaş en son konuşulacak şeydir emin olun.yani soru işaretlerine hiç gerek yok takılmayın bunlara hiç.

25 ekim 2016 00:45

5. evlenince zengin olursunuz derler kadın buyuk olunca :) önemli olan iletişim, tadını çıkarın aşkın :)

25 ekim 2016 00:49

6. Tam zengin olma safsatasını yazacaktim ki yukardaki cevapta yer aliyor :d şaka bir yana kendinizi bu konuda rahatsız hissetmeyin. İs karsi tarafin ne kadar olgun olduğunda bitiyor. Yas ile olgunlugu nasil birbirine karıştırırlar anlamam. Bu kadın küçük olmali baskısı erkekler tarafından yaratilip kadınların nedense kendisini daha cok kaptırdığı bir durum. Ama hemen hemen hepimizin içinde bir ama bırakıyor bu miras. Öyle öğretilmiş bilinç altimiza işlemiş.

25 ekim 2016 03:26

7. aman nolacak iki yaştan hiç takmayın. açıkçası ben çocuk sahibi olma durumu yoksa, 10 yaş da olsa takmam yani. işin içine çocuk sahibi olma isteği girince, işler değişiyor. bir erkek en iyimser tahminle 30 yaşında maddi ve psikolojik olarak baba olmaya hazır olsa, aradaki yaş farkı, kadınların ilerleyen yaşlarda erkeklerin aksine sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde çocuk sahibi olamaması riskinden ötürü sorun teşkil edebilir. ama bu durum iki yaş gibi küçük farklar için geçerli değil tabiki, dert edilecek bir şey yok bana kalırsa.

25 ekim 2016 04:06

8. Vallahi benim bayan bir arkadaşım sevgilisinden 7 yaş büyük gayet mesutlar şuan. Artı çocuk liseye gidiyor. Bizimki ünivcersiteyi bitirdi 2 yıllık öğretmen devlette

25 ekim 2016 08:47

9. eşimden 3 yaş büyüğüm ve bu hiç söz konusu bile olmadı aramızda, lisede de hep kendimden 1 yaş küçük kişilerle sevgili olmuştum, onlarda da bir sorun olmamıştı, yaş konusu kuşak farkı yaşatacak kadar çok olduğunda problem oluyor bence, eşimden önceki erkek arkadaşım benden 14 yaş büyüktü, ikimizde birbirimizi çok seviyorduk, evlenmeyi de düşünmüştük ama bir yerden sonra aramızda konuşacak şeyler tükenmeye başladı, paylaştığımız şeyler birbirimizi sıkmaya, boğmaya başladı. 2 yaş hiç bir problem yaratmaz aranızda.

25 ekim 2016 11:09

10. ay hayatta olmaz ya geri kafalı olabilirim ama erkek kesinlikle küçük olmamalı ya :D

25 ekim 2016 11:36