kadınların sürekli bana bakması ?

öncelikle başlık çok anlaşılır olmadı affola, açıklayacağım. süslüler güzel olduğumuzu nasıl anlarız sorusundan geldim ama benim konum tamamen başka. orada güzel bakış açıları, yorumlar vardı o yüzden ben de bir şey sormak istedim. hiçbir zaman kendimi güzel bulmadım, on üzerinden beş falanım bence, hiçbir okulumda işyerimde popüler kız değildim, kapımda hiç öyle kuyruklar olmadı. özetle sıradan bir kızım işte, girdiğim ortamlarda da öyle erkekler pek bakmaz yani özellikle böyle hani kafayı çevirip bakılan kızlar vardır öyle değilim. lakin bana kadınlar çok çok bakıyor, mesela alışveriş yaparken, yürürken, kahve alırken ne bileyim herhangi bir yerde kadınlar yüzüme daima çok dikkatli bakar çok inceler. ben bunu farkediyordum aslında ama çok da emin olamıyordum hatta çoğu zaman ayna, cqm vs bulup yüzümü kontrol ederdim bir şey mi var diye. evlendikten sonra eşim de farketmeye başladı, böyle yanımızdan geçerken cidden boynunu sabitleyip bakan oluyor, kız arkadaşlarım da dile getirdi. çok uzun oldu, sizce bunun sebebi ne olabilir? ya da şöyle sorayım siz bir kadına çok dikkatli baktığınızda sebebi ne oluyor?

1. Anonim 1, bilemezsiniz haklısın o yüzden siz birine baktığınızda sebebi ne oluyor diye genelleştirerek düzelttim sorumu. Sıradan bir yüz bence.

(yazar: elmaliturta) Süslü onu da düşündüm ama benzediğim bir ünlü yok açıkçası.

29 eylül 2020 01:53

2. Bana beyaz olduğum için bence güzel değilim.

29 eylül 2020 02:05

3. ben herkesin tanıdığı ama sizin pek alakadar olmadığınız bir ünlüye çok benzetildiğinizi düşündüm.

29 eylül 2020 02:07

4. Siradan (kotu anlamda degil) bir yuzunuz varsa "ben bu kadini bi yerden taniyorum yaa" hissi uyandiiriyo olabilirsiniz

29 eylül 2020 02:12

5. Süslüler cevaplarınıza teşekkür ederim, hepsini düşündüm tek tek. Ünlü konusunda benzediğim biri olmadığına eminim, zaten öyle olsa erkekler de bakardı diye düşünüyorum. Yalnız şimdi aklıma geldi Lise dönemimde allah rahmet eylesin münevver karabulut yeni öldürülmüştü o dönem dört beş farklı kişi benzediğimi söylemişti, hm bu olabilir belki.

Cidden bazen öyle bakıyorlar ki eşim ben hanıma bu kadar bakmıyorum diye söyleniyor ama kadın oldukları için çok takılmıyor. Kadınların baktığının yarısı kadar erkekler baksa çok başımız ağrırdı der hatta. Çok açık giyinmiyorum hatta açık giyinmiyorum, tarz da giyinmiyorum konu kıyafet değil yani. Arada acaba bende lezbiyen vaybı mı var diye düşündüğüm bile oldu (gizlinot: ajsjsh varsa öyle bir şey tabi)

29 eylül 2020 02:21

6. Bana da kadınlar daha çok bakıyor ve benim de sevgilim fark etmişti...Güzel olduğumu söylerler ama aşırı aşırı da sayılmam.Ben aura kaynaklı olduğunu düşünüyorum süslüm.

29 eylül 2020 02:32

7. burnunuzu, dudaklarınızı, çenenizi vs. beğeniyor olabilirler. insan, kendisinde beğenmediği kısımlar başkasında nasılmış diye bakar ya hani öyle olabilir. ameliyat filan düşünüyorsa o aralar algıda seçicilik olabiliyor.

29 eylül 2020 02:32

8. sizinle aynı durumdayım süslü benim sebebim muhtemelen anonim 8in dediği. biriyle tanıştığım zaman bile arkadaşıma, kuzenime, dıdıma aşırı benziyorsun tepkileri alırım. örnek olsun diye kendimi benzetecek bir ünlü bile bulamadım çünkü benim kadar sıradan tipler ünlü olmuyor acı gerçek kdjdjd

ek olarak giyim tarzınız veya saçlarınız dikkat çekici olabilir mi? yolda yürürken bile bakıyorlarsa 2-3 snde dikkat edilebilecek şeyler maksimum budur, aklıma başka sebep gelmedi

29 eylül 2020 02:53

9. Ben güzel  bulduğum kadınlara bakıyorum hep süslü

29 eylül 2020 03:25

10. Eger bir kadinin tarzi, yuz hatlari falan ilgimi cekiyorsa bakiyorum. Inceleme istegi oluyor yani. Kotu anlamda degil ama bakiyorum. Tabii rahatsiz etmeden yaparim bunu. Ya cok tuhaf gelen ya cok guzel gelen ya da cok kotu gelen bir seyse bakiyorum denebilir. Belki boyunuz cok uzun ya da kisa ya da tarziniz cok guzel ya da kotu vs... Bu arada insanlar bu konuda cok patavatsiz. Gozlerini dikip bakanlar, sacma seyler soyleyenler oluyor hep. Bana da bi kadin once bi bastan ayaga suzup pardon japon musunuz demisti(gozlerim cekik biraz ama niye yani lol).

29 eylül 2020 03:51