kadınlar neden erkeklerden nefret ediyor ?

1. bak dikkat et erkeklerden nefret eden, erko diyen tipler hep gerizekalı olur

17 aralık 2022 22:02

2. Yillarca kadinlari insan yerine koymadiklari icin olabilir mi? Bundan 100 sene oncesine kadar kadin haklari diye bir sey bile yoktu. Kadin calismaz yemek yapar kocasiyla sevisir cocuk dogurur. Bundan ibaretti. Aldilar sattilar insan yerine koymadilar. Hala da ayni mentalite devam eden kisiler var.

hayatinizda hic bi erkek sort giymis ahlaksiz denildigini duydunuz mu?

Kadinin bedeni, giyimi kusami, yasam tarzi bile erkekler tarafindan kontrol ediliyor hala. Bundan dolayi nefret ediliyor olabilirmi?

Bi kadinin bi erkege tecavuz ettigini kac kere duydunuz? Bi kadinin erkegi sokakta rahat rahat yurutemeyecek kadar tedirgin ettigini kac kere duydunuz? Evlenince kocam calismayacak evde oturup cocuk bakacak kapali giyinecek dedigini kac kere diydunuz.

Bu baskilardan dolayi nedret ediliyor olabilir mi?

17 aralık 2022 22:57

3. Kadınlar erkeklerden değil, onlardan nefret eden erkeklerden nefret ediyor. Arada bir ayrım var... Bunu iyi okumanızı öneririm.

17 aralık 2022 23:05

4. Mesela soru tam tersi olsaydı erkeğin biri ben evde çay içiyorum ne nefreti ya derdi. Kimsenin genellemediği zamanlarda bile erkekler bu tarz tepkiler verirken kadınları böyle saçma bir şeyle genellemek nedir ya. Düzgün düşünce üretmeyi bilmiyorsunuz.

17 aralık 2022 23:08