kadin bosalmasi idrar mi? squirting dediklerini yasadiniz mi?

1. Bir bu bir de g noktası hala gizemini koruyor asfkdkskd ben bir keresinde mastürbasyon yaparken tam zevk anında bir miktar sıvı gelmişti Hayatımın en iyi ve en zevk dolu mastürbasyonuydu. hala bilmiyorum altıma mı kaçırdım yoksa başka bir sıvı mıydı ama çiş olsa insan anlar diye düşünüyorum renginden kokusundan falan. Benimki öyle değildi. bir de sanki çiş olsa insan tutamaz hepsini yapar bence birkaç damlayla kalmaz. Bu Benim tecrübem bu gerçi hala emin değilim hangisiydi zaten sadece bir kez yaşadım ama muhteşeö ötesi bir histi o da

11 ağustos 2022 16:14

2. Evet normal orgazmdan daha guzel muhtesem bir his. Anca vibratorle yasiyorum, partnerle yasamaya utaniyorum. Butun yatak batiyor cunku. Baya kokusuz beyaz bir sivi ustelik.

11 ağustos 2022 16:18

3. Bu var mı yok mu belirsiz bişey bence. 15 yıldır seks yaparım. Daha boşalmak kısmet olmadı

11 ağustos 2022 16:28

4. Evet aynen biraz iğrenç olacak ama yani kıvamı idrar gibi de değil daha su gibi sanki anlıyorsun yani. fizyolojik olarak mümkün mü var mı böyle bir şey emin değilim ama bana sanki yaşadım gibi geldi. Bir de çok yoğun bir his yaşadığımda olmuştu bana ilk ve tek kez. Sonra hiç yaşamadım

11 ağustos 2022 16:33

5. Ara ara yaşıyorum ama yalnızca mastürbasyon yaparken oluyor bende. Çiş olmadığından %100 eminim bu arada. Hem renksiz ve kokusuz bir sıvı hem de gerçekleştiği anda içerisi bir anda kasılıyor/daralıyor.

11 ağustos 2022 17:02

6. Partnerleyken oluyor mu acaba keske yasayan bir suslu yazsa :(

11 ağustos 2022 18:25

7. İdrar olduğu laboratuvar testleriyle kanıtlandı, gizemini koruyan bir şey değil yani.

11 ağustos 2022 19:24

8. 3 kere partnerle yaşadım ama bana da idrar gibi gelmedi. Ciddi ciddi su gibi.

11 ağustos 2022 20:34

9. Püüüüüü yatağa sağa sola da işemezsiniz be sidikliler

11 ağustos 2022 21:20

10. Masaj aletiyle eskiden çok sık yaşardım. Sevgilimle de 2-3 kez olmuştu sanırım. Birinde doggy deydik diğerinde ben üstteydim ve kontrol tamamen bendeydi harika bir nokta bulup oraya yüklendim, aynı zamanda elle klitorisimi de okşuyorum hep. Aşırı aşırı zevk almıştım ikisinde de kendimi kaybetmiştim

11 ağustos 2022 22:49