kadinlar neden iki uc amelenin tivitine bakip sarisin olmak istiyor?

eger boyle bir sey varsa ronaldonun sevgilisi kara kas kara goz. neymarin messinin hepsinin esmer. bu ornekleri sunun icin soyledim. salagin teki sarisin kiz diye tivit atiyor birkac kadin da sari begeniliyor sarisin oluyum. esmer kadinla beraber zengin erkek gorunce de sacini siyah mi yapacaksin yani nedir bu? guzellik sacla ilgili degildir butundur. sarisin esmer kumral farketmez kisi guzelse teninin sacinin renginin onemi yoktur. bir de sadece bizim ulkede var bu

1. O işler Türkiye'de öyle olmuyor. Mesela bizim Bölümdeki manken gibi esmer kızlara ağız burun büküyorlar(kendimden bahsetmiyorum linç etmeyin hemen. Bir sürü kişi hakkında abuk sabuk konuştuklarını defalarca duydum) ama suratı güzel olmayan, kilolu, saçları seyrek sarışın bi kız var ona bayılıyorlar. Kız yüz de vermiyor hatta öyle cıvık biri değil zaten ama kızı görünce gözleri parlıyor erkeklerin kaç defa şahit oldum yani. O kızdaki fizik sarışın olmayan bir kızda olsa yapılmadık aşağılama bırakmazlar ama adım gibi biliyorum.

11 mart 2022 14:41

2. Sarışın oluyum