kadinlarda masturbasyon yapmak neden cinsel istegi geciriyor erkekler gibi bosalmiyoruz sonucta?

suslu ablalarim cinselligi ve masturbasyonu yeni kesfetmis bir sisteriniz olarak soruyorum biraz kafam karisik bu islerle ilgili 🙆‍♀️ simdi erkekler aziyo masturbasyon yapiyo sonucta bosaliyolar ve rahatliyolar. biz boslamiyoruz sadece orgazm oluyoruz sonucta neden masturbasyon yaptiktan sonra cinsel istegimiz azaliyo yani anlatabildim mi bilmiyorum. yani azgin oluyorum, yapiyorum ve azginligim geciyo. sebebi biyolojik aciklamasi falan ne bunun? bi turlu anlayamadim

1. Evet bence de okullara cinsellik egitimi gelmeli. Ailemizle de konusamiyoruz ki. Mantikli bir cevap istemistim sen 16 yasinda biliyo muydun bunlari A1. Biliyoduysan sansliymissin ne diyim. Duzgunce aciklamak yerine neden zorbaliyosun? Kotu birisin

18 mart 2024 07:26

2. Orgazm oluyosun cunku senin bosalman gerekmiyor ki tatmin olmak icin? erkek icin de Bosalmak zaten kisinin tatmin oldugunu gostermiyor genellikle, o kadar harekete cogu erkek keyif almasa bile bosaliyor mesela

18 mart 2024 07:38

3. Feridun abi,

kızları Bi rahat bırak :)

18 mart 2024 11:29

4. Boşalmakla orgazmın alakası yok ki? Erkekler boşalıyor çünkü biyoloji o sıvının kadındaki yumurtaya gidip çocuk yapması üzerine kurulmuş. Orgazm olmak, gelmek, bitirmek yani bilimum zevke ulaşmak ile boşalmanın aynı anda olması erkeğin fizyolojisiyle alakalı, orgazmın her iki cinste de boşalma misyonuna sahip olma zorunluluğu ile değil. Yani bunu nasıl kendin mantığınla zaten şeyedemedin benim dimağım durdu.

Kadın boşalmaz ayrıca. Kadında boşalmak için gerekli vajinal sıvıların tutulup depolanabileceği alanlar mevcut da değildir fizyolojik olarak. Kadınların bazıları orgazm olurken hayli yüksek miktarda sıvı gelir, bu sıvının içeriğine bakılmıştır, içerisinde bulunanlar yüksek oranda idrar az miktarda seks esnasında salgılanan vajinal salgılar bulunmuştur.

18 mart 2024 13:23

5. Yani mastürbasyon ve seks zevk için yapılır, orgazma ulaşılır, rahatlanır. Boşalarak rahatlanmaz, boşalmak için mastürbasyon yapılmaz, orgazm boşalmanın yancısı değil boialmak orgazmın yanvısıdır erkekte. Sonrası da klitoris+penis hassaslaşır, bir süre sonra tekrar yapılabilir. Bilale anlatır gibi anlattım umarım olmuştur...

18 mart 2024 13:26

6. boşalmak demek erkeklerden çıkan meni demek değildir. sen de orgazm olduktan sonra sıvı çıkarıyorsun vajinandan, bu da boşalmadır. azdığında da ıslanıyorsun ya, o daha yoğun oluyor orgazmdan sonra.

18 mart 2024 13:28

7. tesekkur ederim hepinize ama istedigim cevabi alamadim

18 mart 2024 18:14

8. "soru sahibinin sister mı yoksa brother mı olduğundan çok emin olamadım"

18 mart 2024 19:03

9. ne istiyon soru sahibi daha nasıl açıklayalım sana

18 mart 2024 22:45

10. "boşalmakla orgazmın alakası yok ki? "

Aynen araba sürerken de şırıl şırıl boşalabilir insan dimi seksle orgazmla alakası yok... Buradaki insanların kendilerinden daha az "bilgili" birini gördükleri anda dönüştükleri zorba persona beni cidden insanoğlunun  özünde kötü biri olabileceği ihtimaline itiyor.

19 mart 2024 00:49