kafama yeni dank etti son ayda kpss kazanılır mı?

temelim matematik türkçede var. tarih coğrafyaya yok. +85 puan kazanılır mı? yeni mezunum. ya çalışacağım 1.5 ay ya da özelde iş bakacağım. ne önerirsiniz

1. yani 1,5 ay çok uzun bir zaman değil süslüm. çalışmadan geçinme sorunu yaşamam diyorsan kpss'ye girip kendini deneyebilirsin bence. coğrafya, felsefe gibi dersleri öğrenmesi kolay, tarihte ne yapabilirsin bilmiyorum.

11 haziran 2022 14:49

2. Süslü ben de senin gibiydim son 1 ay sadece genellikle tarih olmak üzere tarih coğrafya çalışıp sürekli deneme çözdüm. Günümün neredeyse tamamı ders ile geçiyordu ama. Ben 80 aldım. Tarih o kadar geniş bir derya ki biraz sıkıntı. Vatandaşlık ve genel kültürümde yoktu bu arada onları kafadan salladım 15te 9 netim falan vardı. Hep tarihe çalışmama rağmen batırmıştım tarihi :)

11 haziran 2022 14:57

3. Temelin olabilir ama deneme çözüp baktın mı ss kaç yapabilirsin ortalama? Türkçe matematikte 50 civarı yapıyorsan umut var. Coğrafya ve vatandaşlık halledilir. Güncel şans işi. Tarih sıkıntılı maalesef bol soru çözmeden oturmuyor çok fazla ezber bilgi var. Konu çalışmaktan denemeye vakit ayırabilir misin bilemiyorum. Şimdiye kadar Deneme çözmediğin için süre sıkıntısı yaşayıp soruları görmeme ihtimalin var

11 haziran 2022 15:00

4. hangi bölüm olduğuna bağlı biraz.

11 haziran 2022 16:25