kahve/tarot falı bakan iyi bir online falcı?

süslüler online whatsapptan falan fal baktırıp memnun kaldığınız biri var mı?

1. a1 ve a2 teşekkürler 🤩 peki bi sorum daha olacak ilişki açılımı, iki kişilik ilişki açılımı bunlar nedir yani arasındaki fark ne? googlea yazdım biseksüellik çıktı.......

8 ocak 2021 23:54

2. Telwe'de yesilcingene var süslüm. Baya meşhurdur kendisi. Tavsiye ederim.

9 ocak 2021 00:01

3. süslüm fala düşme bi bataklık resmen çıkamıyosun icinden

9 ocak 2021 00:24

4. Suslu uzay kahini selin hayatimda baktirdigim en kotu faldi ne beni ne de arkdasimi asla bilemedi. Dedikleri seyde gecmis su an gelecek tutan bir sey bile yoktu. Surekli de olabilir de olmayabilir de falan dedi e heralde aq ya olcak ya olmayacak baska ihtimal mi var. Online falcilara bende cok sarmistim ama hepsi yalan dolan suslu. Cok reklamin dondugu kisilere de baktirdim isimlerini hatirlamiyorum mesela 40 dk bakim diyor 10 dk bakiyor sonucta parayi atiyosun yani ne yapabilirsin ki? Uygulamarda da cok baktirdim net soru cart curt diyor yani ben anlatcam da soyle oldu diye o da sallicak bisiler. Asla inanma suslu ben de az enayi degilmisim neyse ki bu batakliktan kurtuldum

9 ocak 2021 00:24

5. süslüler hayatımda 1-2 kez baktırdım ama şu dönemde çok sıkıntı içindeyim belki moral olur diye baktırasım var. biraz da enerji uyuşmasıgla ilgili sanırım, fal bakanın da gününde olması gerek. teşekkür ederim cevaplarınız için

9 ocak 2021 10:34