kahve telvesi ile peeling?????

süslüler biraz önce türk kahvesi içtim de aklıma geldi hiç denemedim peeling yapmayı. sizce denemeli miyim ne gibi yararları var cildim karma kuruya dönük:)

1. yüz için değil ama vücut için kullanabilirsiniz iyi geliyor :)

11 mayıs 2020 20:54

2. Benim cildimde renk bırakmıştı kahve. Ama türk kahvesi çok ince öğütüldüğü için boyut olarak bence güzel peeling, hem de doğal.

11 mayıs 2020 20:55

3. ben direkt kahve telvesini değil de kahveyi zeytinyağıyla karıştırıp yapmıştım yüzüme. yüz için tavsiye etmem mutlaka çizmiştir çünkü kahve taneleri çok küçük şeyler değil, yüz için uygun olduğunu sanmıyorum ama selülite iyi geldiğini okumuştum bacağa ya da kalçaya falan belki. zeytinyağlısı bir de aşşırı yağlı bıraktı duşa girmek zorunda kaldım tamamen yıkamak için

11 mayıs 2020 21:05

4. Cilt tipim sizinkine benzer. Yaptığımda yüzüm kızarmıştı bir daha denemedim. Ama merak ediyorsanız küçük bir kısımda deneyebilirsiniz

11 mayıs 2020 21:23

5. vazgeçtim denemekten kuzular hiç iyi yorum yok şimdi bok etmeyim suratımı durduk yere :d

11 mayıs 2020 21:24

6. karma/yağlı cilde denedim, etkili bir peeling bence. kahve kendinden yağlı olduğu için kurutmuyor. ama sürekli kullanımda cildi yağlandırabilir. aralıklarla kullanmanızda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

12 mayıs 2020 20:47