kakashi sensei neden naruto'yu değil de yalnızca sasuke'yi eğitiyordu chunin sınavları finalinden önce?

evet, sorum başlıkta. chunin sınavları finali öncesi naruto'yu eğitsin diye bir başka ninja arkadaşına paslamış, kendisi sadece sasuke'yle ilgilenmişti. hafızamı çok zorladım ama hatırlayamadım, sebebi neydi bunun?

1. Ben de ilk böyle düşünmüştüm a1 süslü ama öğrettiği teknik de sharinganla alakasız, chidori öğretiyor 🤔 evet jiraiya ile çalışması Naruto'yu Naruto yapan şey oldu 🙏

11 haziran 2021 21:08

2. sasuke gaaraya karsı savasıcaktı. gaaranın lee ye neler yaptığını gördük artı bi de orochimarunun lanetli mührünü bastırmakla ilgili bir şeydi sanırım

11 haziran 2021 21:31

3. Kakashi'yi inanılmaz seviyorum öyle böyle değil ama animenin başlarında net bir şekilde sasuke'yi kayırıp naruto'ya bu zaten salak uğraşmaya değmez muamelesi yaptı ya. Bir ara acaba jiraiya'yla çalışsın diye bilerek mi bu tutumu sergiledi diye düşünüyordum ama yok yani. O konuda kakashi'ye ben de kırgınım.

11 haziran 2021 23:54

4. Sasuke kakashiye ara ara kötü davranıyor ama kakashi hala buna chidori falan çalıştırıyordu. Hani çok iyi öğretmen falan diyecem o da değil. Sasuke zaten güç konusunda doyumsuz olduğu için takımını bırakıyor. Sasukeyi asla sevmediğim için boklayacak yer arıyorum sorry

12 haziran 2021 14:33

5. Wellcome to the club @5

12 haziran 2021 17:30

6. bir de yani sakurayla evlenmesi cuk olmuş. ikisi tam birbirini bulmuş ashjks anca sakura gibi bir mal bu salağı senelerce beklerdi.

12 haziran 2021 23:10

7. Hele bir de, ninja savaşı esnasında, yediği onca halta rağmen yüzsüz yüzsüz çıkıp gelip "hokage ben olacam, ne düşündüğünüz zikimde değil" tavrı yok muydu. Naruto malı da seve seve kabulleniyodu ya 🙄 karşı çıkanları susturuyodu falan.

12 haziran 2021 23:17

8. sana kalmıştı hokage olmak zaten :F

sakurayı savaşın ortasında sürekli ezikleyip durdu sen ne yapacaksın ki,fazlalıksın gibisinden konuşup sonra kıza aşık olmaya karar verdi lol sonrada senelerce yanına uğramadı görev ayağına. salak :D

ay bi de sakura'nın çok güçlüyüm sizden geride değilim havalarına girip sadece yumruk atması kjhdjh muazzam bir couple olmuşlar.

13 haziran 2021 00:51