kalça popo kısmında çıkan sivilceler nasıl geçer pürüzsüz kalça için?

kalçamda bitmeyen bir sivilce problemi var ve sıkmadan da duramıyorum mor mor leke kalıyor internette bir çok çözüm yolu olduğunun farkındayım ama böyle bir sorunu olup da çözmüş birinin fikrine ihtiyacım var. pütür pütür gözükmeyen pürüzsüz sivilcesiz bebek gibi bir kalça için neler yapıyorsunuz?

1. A1 sert yere oturmanın nasıl bir zararı var?

10 nisan 2022 16:02

2. Çikolatayı bıraktıktan sonra bitti benimkiler

10 nisan 2022 16:06

3. lrp la roche posay mış okey :)

10 nisan 2022 16:08

4. a1 +1 bu arada biz çok farketmiyoruz ama kullandığımız şampuanlar ve özellikle saç kremleri de sırtımızdan ve popomuzdan akıp gittiği için onlar da sivilce yaratabiliyor. kafanızı biraz geriye yatırıp durulanmayı deneyin.

10 nisan 2022 16:47

5. Ben de aynı sorundan muzdariptim ss. Ne zamanki hayatımdan ekmeği ve unlu diğer şeyleri çıkardım rahata erdim. Glutenle çok alakalı bence.

11 nisan 2022 04:57

6. ya benim popomda sivilce yok ama böyle pütür pütür. tavuk derisi gibi gözüküyor nefret ediyorum. aranızda benzer problemi yaşamış olan varsa deneyimlerine açığım.

11 nisan 2022 13:50

7. a8 bu bende de var kalçadan enjeksiyon yaptığım bazı kadınlar oluyor yanağım gibi poposu bu pütürlük acaba kese ile gider mi bunun için ayrı başlık açmak lazım

11 nisan 2022 16:25