kalçasında çok fazla çatlak olan var mı?

resmen bütün popom çatlak dolu süslüler öyle aşırı kilo alıp verme durumum da olmadı hiç :( böyle olan var mı ya? geçmez di mi bunlar

1. Benim kalçamda da çok fazla çatlak var. Ve hep zayıf biriydim ama boyum uzun. Fiziğimden de çok memnunum. Açıkçası şimdiye kadar hiç takılmadım. Hatta bikini giyince sim sürmek istiyorum

16 şubat 2021 10:21

2. süslüler ya bi de bunlar hiç kırmızı olmadı direkt bembeyaz nasıl oluştu bilmiyorum herkeste varsa sorun yok ama aynada inceleyince canım sıkıldı.

16 şubat 2021 10:26

3. Süslü bende hiç kırmızılığına şahit olmadım. Ama popo bu ya takmaya değmez

16 şubat 2021 10:28

4. kalçamda, bacak içimde dizlerime kadar, gösümde ve dizlerimin arkasında var. Ben çatlaklarımı seviyorum neden bilmiyorum hayatım boyunca hiç canımı sıkmadı bu durum. Üzmeyin kendinizi ss bence güzel duruyorlar.

16 şubat 2021 10:46

5. ilk çıkarken kırmızıydı şimdi ten rengime yakın ama biraz daha açık. Benim de hiç takmadığım bir şey açıkcası ama son zamanlarda bazı güzellik merkezleri bunun için uygulama yapmaya başladı. Size tavsıyem bulunduğunuz şehirdeki yerlere bir bakın. İllakı vardır çevrenizde böyle her yeni cihazı takip edip bünyesine dahil eden tarzda bir yer.

16 şubat 2021 11:59

6. Kızlar bio-oil çatlak yağı işe yarar mı sizce

16 şubat 2021 12:01

7. muhtemelen büyürken olmuştur fark etmemişsinizdir. benim de var ve kendimi bildim bileli var yani, ergenlikte dikkat etmedim tabi ne zaman başladı bilmiyorum. popom büyük ve boyum uzun ondandır diye düşünüyorum

16 şubat 2021 12:17

8. Beni de ekleyin listeye :) sevgilim bana olmasa daha güzel olurdu ama olması hiç sorun değil, güzelsin Demişti. Sonra ne mi oldu, kompleks yaptım. Ve yine sevgilimin tatlı sözleriyle kurtuldum kompleksimden.

16 şubat 2021 12:20

9. Benim kalçam da dolu süslü ve resmen utanıyorum. Evet utanılacak birşey değil herkeste var ama o kadar çok ki denizde utanıyorum resmen :d ben çok hızlı kilo alıp veriyorum yıllardır o yüzden hep kaldılar. Tamamen gitmesi imkansız sanırım ünlü modellerde bile var ama galiba vücut sıkılaşınca görüntüsü azalıyor. Ben denemedim anca yatıyorum ama okuduklarım bu yönde

16 şubat 2021 13:05

10. Bende de var. Bildiğim kadarıyla tam tedavisi yok anca hafifletiliyor. Beyazladıktan sonra da bio oil filan işe yaramaz. Derinliğine göre lazer ya da dermaroller filan olabilir.

Ben rahatsız oluyorum ama henüz bir şey yapmadım bu konuda.

17 şubat 2021 01:17