kalıcı oje ne kadar kalıyor...?

şehir dışında yaşamaya başlayacağım, nude renklerde kalıcı oje yaptırmak istiyorum ama ne kadar kalıyor? gideceğim yerde bu tarz bir yer bulacağımı sanmıyorum, kendim çıkarabilir miyim bu ojeyi?

1. Yaptırmadım ama kendiniz cikaramazsiniz diye biliyorum. Karantinada tüm influencerlar cadı tirnagiyla geziyordu cikaramadiklari için :d

27 ağustos 2020 11:47

2. 15 gun gidiyor hakkiyle sonra 3. Hafta hafiften kotulesmeye basliyor. Nude daha az dikkat ceker hafif bozulsa da ama cikarmasi zor. Kendiniz ugrasarak cikarirsiniz ama tirnak cok ciziliyor.

27 ağustos 2020 11:59

3. Süslü yanlış anlamazsan merak ettim neden kalıcı oje tercih ediyorsunuz? Ne bileyim renginden filan sıkılmıyor musunuz? Ya da ne kadar kalıyor bilmiyorum ama hava alamayacak tırnak bir süre.

27 ağustos 2020 12:02

4. Süslü benim tecrübem yok ama kalıcı oje seti almak için çok araştırma yaptım. Elimdeki ojeleri biritince kalıcı oje seti alacağım. Tnl kozmetiğin internet sitesine bakın belki sizde almaya karar verirsiniz

27 ağustos 2020 13:55

5. Teşekkürler süslüler.

A5 süslüm, yoğun çalışmaya başlayacağım bakımlı görünmek istiyorum ama her zaman oje sürmeyle uğraşacak zamanım olmayabilir bir de zaten hep nude renk kullanıyorum sıkılmam. Kalıcı ojeyi denemek istemiştim ama pek benlik değilmiş anladığım kadarıyla :/

27 ağustos 2020 14:03

6. Anladım süslü, teşekkür ederim cevabınız için.

27 ağustos 2020 15:45