kalıcı ojeciler bir bakabilir mi? lütfen yardım?

tam bir tırnak cahili olarak; protez tırnak yaptırdığınızda yapılabilen tüm nail artlar, afilli modeller kalıcı oje yaptırdığınızda da yapılıyor mu? mesela benim tırnaklarım güçlü kırılmadan uzar. protez istemiyorum. uzatıp kalıcı ojeye gitsem protez tırnak üzerinden istediğim modeli gösterdiğimde onu kendi tırnağıma yapabilirler mi? daha doğrusu yaparlar mı? çünkü protez daha pahalı bir işlem. belki kalıcı ojede o kadar uğraşmak istemezler diye düşündüm ama klasik ışıltılı kalıcı oje modelinden de istemiyorum

1. Evetyapılıyor. Yetenekli bir artist istediğiniz her şeyi kalıcı ojeye de yapıyor.

31 ağustos 2022 18:37

2. a1 çok teşekkür ederim. peki bu sık olan bir şey mi? çünkü kalıcı oje modellerini hep dümdüz ve kısa tırnaklarda görüyorum. güzellik uzmanının tepkisini çeker miyim sizce?

31 ağustos 2022 18:40

3. Kalıcı oje kendi tırnağımıza yapıldığı için kısa oluyor tırnaklarınızı uzatıyorsanız uzun tırnak üstüne yaparlar ayrıca dikkatini çekse ne olacak ya ona ne? İşini yapar sizi mi yargılayacak.

31 ağustos 2022 18:45

4. ah süslüm, biz o şekilde yapmıyoruz falan bile diye kandırabilirdim soruma cevap gelmeseydi. bir de son olarak manikür yaptırmadan kalıcı oje yapılsa kötü mü olur? muhakkak medikal manikür şart mı

31 ağustos 2022 19:10

5. Manikürsüzde yapıyolar ama manikürlü daha temiz duruyor bence. Bu arada kalıcı ojeyle - protez arasında tek fark biri kendi tırnağınızın üzerine yapılması, diğeri jelle veya tipsle yapay tırnak oluşturulması. Üstüne ne renk yapıldığı ne çizildiği ikisindede aynı yöntemle ve malzemelerle olduğu için farketmiyor. Kalıcı oje ve nail art yaptırıcam diyince kimse sizi garipsemez merak etmeyin 🤭 sadece nail art ekstra ucretli.

31 ağustos 2022 19:16

6. Kalici oje ve nail art hep yaptiriyorum. Fotografini gosteriyorum soyle bir sey yapalim falan diye ona gore yapiyorlar. Sadece tabii tirnagin uzunluguna ve sekline gore duruslari ayni olmayabilir onu goze aliyorum zaten. Kimsenin de garipsedigi yok. Hepsinin ayri ayri fiyati belli zaten yani nail art ekstra para dolayisiyla yapan kisi icin degisen bir durum yok.

31 ağustos 2022 19:26

7. çok teşekkür ederim bi aydınlanma yüklendi resmen. kızlar peki nail art ücretini 2 parmak falan diye sayıyla mı alıyorlar yoksa french gibi ombre gibi komple ücret verip hangi parmağa istersek hepsine yaptırabiliyor muyuz? (ve sizce ekstra ne kadar fiyatı tahminen)

31 ağustos 2022 20:21

8. Bu arada medikal manikur dediginiz baska bir sey onu yaptirmak zorunda degilsiniz tabii. Kalici ojeyi kuru manikurun uzerine yapiyor cogu yer. Yani elinizi suda beklettiginiz klasik manikur degil de makinalari var o makinalarla hic su, klasik makasla tirnak eti alma falan olmadan yapiliyor. Manikursuz zaten olmaz cunku 3 hafta tirnaginizda kalacak mesela. Tirnak eti, yandan cikmis seytan tirnagi ile falan cirkin bir gorunum. En azindan torpulenmesi gerekir. Nail art'in basitligine karmasikligina gore fiyati degisebiliyor benim gittigim yerde. 15-40 tl arasi tek tirnak mesela. Komple yaptirirsaniz da en fazla 120-200 tl arasi degisiyor.

31 ağustos 2022 21:20

9. (link: https://www.hizliresim.com/gt6knx2 )

bunda mesela 10 tane nail art var o zaman değil mi? ay ben bunları hep ödemeye dahil sanıyordum

31 ağustos 2022 22:34

10. protez tırnak uzmanıyım. protezin üstüne yapılan tüm nail artlar kalıcı ojenin üstüne de yapılabilir boyutsal bi fark yoksa. manikürsüz kalıcı oje de jel tırnak da yapılmaz. yapan yerler pro değildir. bunun dışında, diğer süslülerin anlattığı gibi nail art ek olarak ücretlendirilir çünkü ek süre gerekir. örneğin, manikür+düz renk kalıcı ojeyi 200 liraya yapan bir yer attığınız nail artı muhtemelen 300 lira olarak ücretlendirir.

1 eylül 2022 08:59