kalin kas kimlere yakismaz 00?

evet soru baslikta. kalin kas kimlere yakismiyor? neden? tesekkurler.

1. küçük yüzlere yakıştıramıyorum. benim de bu şekilde.

4 temmuz 2018 10:08

2. Ben yuzleri cok kucuk olanlara yakistirmiyorum. Kucuk alanda cok yer kapliyor gibi geliyor. Bir de biraz daha iri gozlere yakistiriyorum kucuk gozlere uyumlu olmuyor bence kalin kas.

4 temmuz 2018 10:20

3. Dogustan degilse yakismiyor bence. Yuzun ahengini bozuyor tum dikkat kasa gidiyor. Bu moda yuzunden tum guzellik salonlari kaslari kalin ve kavisli yapiyor ne kadar anlatirsam anlatayim. Umarim biter yakinda da herkes sevdigi kasa odaklanir.

4 temmuz 2018 10:22

4. Bence kalın kaş çok ince ve uzun suratlı çok kemikli yüzlere ve ince hatlılılara ( ince dudak küçük burun gibi ) yakışmıyor sert bir ifade veriyor. Tabi kişinin tenine yüz yapısına değişir ama genel olarak kemikli yüzleri daha da sert yapar özellikle çatık kaş tarzında boşluksuz ve de kalınsa.

4 temmuz 2018 10:52

5. Küçük ve çok ince yüz hatları olanlara ve de bence hali hazırda çok koyu ve gür kaşları olanlara yakışmıyor bence.

4 temmuz 2018 11:16

6. Alnı dar olanlara yakıştırmıyorum bende. Böyle saçlarıyla kaşları birleşmiş gibi geliyo bana:/

4 temmuz 2018 11:26

7. @4. anonim tam aradigim cevap. sana bir fotomu gosterip fikir soracaktim ama anonimsin :D

5 temmuz 2018 19:25

8. Hahah bekliyorum :)