kaliteli ve güvenilir gümüşçü önerisi?

süslüler kendime takı almak istiyorum da gümüşçü arıyorum o yüzden internetten. trendyolda söğütlü silver ürünleri karşıma çıkıyor hep ama çok fazla hemen karardığını ya da arkasının koptuğunu vs söyleyen yorum okudum, zaten fiyatların 30-40 lira olmasından da şüphelenmiştim. başka çoğu “.... gümüş” adı altında geçen hesabın ürünleri de 20-30 lira, yorum olarak zaten gerçek gümüş değil falan yazmışlar o yüzden hiç güvenemedim oralara. so chic’e baktım, orda da pek bir şey bulamadım. bana gerçekten güvenilir,(gerçek gümüş olsun yani) kaliteli takılara sahip markaları yazar mısınız?

1. 30-40 liraya gercek gumus olmaz. Bu arada gumus daha ucuz ama altına oranla bu surecte yuzde olarak daha fazla zamlandi aklinizda olsun.

Ben bahceli 7. Caddede gumus lapis'ten aliyorum. Ankaradaysaniz tavsiye ederim, instagram satislari da var ama hic instagramdan almadim hep gidip aldim.

Yine bahcelide 925 gumus diye bir yer var. Normal internet sitesinden de satisi var. Hic alisveris yapmadım ama magazanin onunden gectim guzel gorunuyordu.

21 kasım 2020 16:07

2. ankarada değilim maalesef ama söylediğiniz hesabın instagramına baktım gerçekten çok beğendiğim takılar oldu çok teşekkürler değerlendireceğim mutlaka :)) peki gerçek gümüş bir takı şu fiyatın altında olmamalı diye ortalama söyleyebileceğiniz bir fiyat var mı? gerçek gümüş adı altında satan sitelerde 190 dan 90 a düşmüş ürünler var, bunlar gerçek midir? bu zamana kadar gümüş alacaksam so chicten aldım da hep orada şu an küpeler 200-300 arası pek bilgili olmadığım için soruyorum :((

21 kasım 2020 16:18

3. benim hep aldığım bir yer var ama online satış yapmıyor. hiçbir yerde olmayan tasarımlar bulabiliyordum. 10 senedir kullandıklarım var, ne bozuldu ne demode oldu. sahibi atadan bu işin içinde bir gayrımüslim zaten. şubatta ince bir bilekliği 230 liraya almıştım. fiyat kıyaslaması için söylemek istedim.

21 kasım 2020 16:28

4. Burak korkmaz jewellery var. Özel tasarım yapıyor genelde. Ben memnunum tasarımlarından.

21 kasım 2020 16:59

5. Söğütlü silverdan çok ürün aldım ve aşırı memnunum. Ayrıca gerçekten de gümüş. 30-40 tl olan ürünler ya aşırı ince şeylerdir ya da küpeler vs oluyor. Ben bir sürü kolye, bilekik, küpe söyledim ve memnunum.

21 kasım 2020 17:07

6. süslüm, ben so chicten bir kere alışveriş yaptım ve memnun kalmadım. bence orası da gereksiz pahalı (ben ona avm kirasını çıkarıyorlar yorumu yapıyorum =)

ince minimalist doğal taşlı yüzüklerimi ben gümüş lapisten 100-150 arasına aldım.

ince bileklikler yine doğal taşlı yine o fiyatlarda. ama mesela son gittiğimde (geçen haftalarda) nazar boncuklu ince bir bileklik 80 t'ydi ama elime aldığımda çook hafifti içi boştu yani.

nokta şeklinde küpeler olur ya, onları bir kaç sene önce 20'ye almıştım.

doğal taşlı minik küpeler yine 50-100 arası.

ancak bu fiyatlar çoook minimalist minik olan takılar için.

bir arkadaşıma ağustosta turkuaz taşlı bir kolye ve yüzük takımı aldım (benim zevkime göre daha büyükçeydi) 450 tl idi.

tabii taşın değerine göre de değişiyor fiyatlar.

21 kasım 2020 17:30

7. Erer gümüşe kesinlikle bakmalısın hem uygun fiyatlı hem de çabuk kararmayan takıları var.

21 kasım 2020 18:31