kalp atışımı görüyorum göğsüm hareket ediyor?

bunu son 2 haftadır fark ediyorum sütyensiz düz yattığımda kalbim attıkça sol göğsüm de hafif atıyor görebiliyorum yani bu normal mi sizde de oluyor mu? hastalık geçmişim yok 18 yaşındayım

1. Kardiyoloji doktoruna görünün mutlaka

3 mart 2019 23:27

2. Normalde kalbinizde bir sorun hissediyor musunuz? Çünkü düz yattığınızda özellikle fit bir vücudunuz varsa kalp atışı yağ tabakası olmadığından daha çok belli olur.

3 mart 2019 23:28

3. Valla zayıf da değilim balık etliyim göğüslerim normal büyüklükte kızlar. Ama his olarak atışını hissetmiyorum yani görüyorum ama

3 mart 2019 23:31

4. Mesela elimi koyuyorum öyle yine hissetmiyorum ama görüyorum atışını ben de anlayamadım

3 mart 2019 23:32

5. kendinizi izledikçe nabzınız daha da hızlanıyor ve görebilmeniz mümkün oluyordur diye düşünmekteyim. bence kötü bir durum değil. nabzınızla ilgili bir şikayetiniz var mı? mesela gün içinde fazla çarpıntı vs. kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama gene de kardiyolojiden randevu alıp muayene olmanızda zarar olmaz süslüm.

3 mart 2019 23:35

6. 17 yaşındayım yıllardır bende de aynı durum var. İlk kez göğsüme kitap koyduğumda, kitap hareket ettiğinde durumu fark etmiştim. O huzursuzluk hissinden başka problem yaratmadı, gençlikten diyorlar. Kafein de etki edebiliyor. Yine de benimki de zayıflıktan olamaz, takipteyim

3 mart 2019 23:37

7. bence de bir muayeneden zarar gelmez randevu alayım teşekkür ederim hepinize