kapıcıya karşı nasıl tutum izlemeliyim?

sondan başlıyorum anlatmaya erkek arkadaşınla evde kalıyordum ogrenciiym erkek arkadaşım evden çıktı şimdi kız arkadaşım yerleşti.kız arkadaşımla çöpe bir şeyler taşıyorduk kapıcı binada kalmıyor o saatte işide bitmişti trene bakar gibi bize bakıyor kafası dikip biz yolun karşısına geçiyoruz o da oraya geçiyor işide yok o saatte çevremizde aval aval dolanıp evine gitti.daha önce bi kere bisiklet sürerken gördü beni duvara lastik izi yapmışım hemen yöneticiye şikayet etmiş kolay gelsin falan diyince -adamla başka muhabbetim yok- erkek arkadaşımı görmediğini nerede olduğunu soruyor beşir gibi can sıkıntısına gözetliyor sürekli bir şey desem toz kondurmaz beni suçlarlar binada ogrenci yok öyle hepsi yaşlı insanlar.tavırlarımla nasıl belli ederim sinir oluyorum adamı görünce 47 yaşlarında biri

1. Suslu adamin gozunu korkutmak icin baba amca dayi kim olursa yardim isteyin. Mumkunse evinize gelip gozuksunler bi uc bes gun ortada. Inanilmaz cinsiyetci bisey soyliyorum bende inanamiyorum kendime ama malesef ulkemiz gercekleri boyle. Sozlesmeniz bitincede cikin o evden yasadiginiz strese rahatsizliga degmez yani.

6 eylül 2019 02:19

2. Bina güzel sitede kirasıda uygun ama kuş ötüyor diye bile gidip kapıcı yöneticiye şikayet ediyor çok rahatsız oluyorum adamdan sürekli aval aval bakıyor.

6 eylül 2019 02:28

3. Bence erkek arkadaşın hep gözüksün bir süre süslüm.Kendini riske atmaya değmez

6 eylül 2019 02:41

4. Tam bir kartoroz profili çizdin. Bence soru sorduğunda tersle. Sizi ne ilgilendirir vs gibisine. Arada erkek arkadaşın da gelip kalsa iyi olabilir.

6 eylül 2019 03:02

5. Sana bakinca sende yuzune kusar gibi bak

6 eylül 2019 05:28

6. Siz de onu yöneticiye şikayet edin, kendisini ilgilendirmeyen benimle ilgili sorular soruyor, rahatsız oluyorum, mesafeli olması konusunda uyarırsanız sevinirim diyin.

6 eylül 2019 11:44

7. Götü boklu kapıcı üzerinizde psikolojik baski kurmuş farkında mısınız? Yaptığı ilk densizlikte haddini bildirmezseniz daha çok haddini aşar. Erkek arkadasini ne zamandir gormuyomus sanane ...rraaam sen kimsin ki eve giren cikani soruyorsun diyeceksiniz. Her seyi yoneticiye yetistiriyomus, sizden de selam soylesin. Yonetici kim babaniz mi. Apartman iyi olabilir siz kiracı olabilirsiniz de bedavaya mi oturuyorsunuz orda. Komsulariniza rahatsızlık vermediğiniz sürece kimse size karışamaz. O evde kimseye hesap vermeden ve kimsenin de size rahatsızlık vermesine müsaade etmeden oturacaksiniz.

6 eylül 2019 14:06

8. Anonim 7 birincisi kapiciya dememis binada ogrenci yok hepsi yasli insanlar demis ikincisi yas kompleksini baska yerde kus

6 eylül 2019 18:03