kapağı kırılmış bronzer,pudra, concealer gibi ürünlerimi refil hale getirmek istiyorum?

şu an bunun için bulabileceğim bir palet var mı? mıknatıslı falan olsa süper olur. arattım ama bulamadım, en iyi sözlük bilir diyerekten önerilerinizi bekliyorum.

1. Kanka ben baya eski bi far paletinin içini bosaltıp  komagene cigköfte ve mahallenin tüpçüsünün dolap mıknatısının reklamsız yerlerini yapıştırıp yaptım bunu.maliyet hiç TL falan .

O internette özel bir sey gibi satılanların da ağzına sıciyim 69 TL yazmışlar.boş palete 69 TL verecek olanın da kafasına sıcim zaten gider dolusunu alırım watsonsda revolutionlar 29 TL'ye düşüyor ya bak delirdim sabağnan

7 ocak 2022 09:24

2. sephorada make up forever'ınki satılıyor, xl paleti var ben de aşırı büyük değil ama iş görüyor yani

7 ocak 2022 13:47

3. https://www.trendyol.com/dora-joy/miknatisli-makyaj-paleti-dreamcatcher-15cmx10-5-cm-p-34611334?boutiqueId=529188&merchantId=116758

şunu almıştım, uygun fiyatlılar arasında en hoş görünen buydu.

7 ocak 2022 13:56

4. Ahahahahahaha anonim 1 beni gül gül öldürdünüz çok tatlısınız, önerinizi dikkate alacağım hiç öyle boş paletim yok ama belki 30 liraya dolusunu alıp sizin dediğiniz gibi yaparım aşırı mantıklı geldi şu an boş olana 60-70 lira vermek istemiyorum. Catrice bronzer ve pudra var örneğin zaten indirimden 10 liraya almışım kapakları açma kapama yerinden kırıldı ambalajları dandik olduğu için ama kutuda durmak için 70 lirayı haketmiyorlar yani.

Anonim 3 sizin de öneriniz için teşekkür ederim ama link açılmıyor, trendyola Dora Joy yazdım palet falan çıkmadı, aliexpresste çıkıyor sadece

7 ocak 2022 22:36