kapalı komedonlara sağlam çözüm önerisi?

en son kullandığım güneş kremi cildimi mahvetti, kapalı komedonlarla mayın tarlası gibi oldu cildim. kullanmayı bıraktım artık güneş kremini, bana gerçekten etkili bir şey önerebilir misiniz? fiyat bin lirayı aşmazsa daha iyi olur

1. tek seferde ve bir günde çözüm bulmanız pek mümkün değil. düzenli kullanımda etkili ürünlerle çözersiniz. mia'nın azeleik aist serumu piyasada en sevdiğimdir. Cosrx - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner baya etkili aynı şekilde. Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid (Beyaz Nokta, Pürüz ve Komedon Önleyici %7 Asitli Tonik) bu da ihtiyaca uygun ve etkili bir ürün.

14 kasım 2023 12:07

2. Miseca yı araştırmanı öneririm doğal vegan bi marka ben bayıldım etkilerine.  alacaksan trendyoldan  cildini tanıt soru sor ama trendyoldan alma kendi sitesinde 11.11 indirimi devam ediyor trendyolda bitti.

14 kasım 2023 12:24

3. çok teşekkür ederim süslüler bakıyorum ürünlere çok sağolunn

14 kasım 2023 12:34

4. Kendiminkini anlatıyorum, evdeki temizleyicilerle yüzümü yıkıyorum. Bunlar çok da önemli değil, gün içinde misel su ile yüzümü temizliyorum. Güneş kremi yerine Bepanthol spf25 nemlendirici kullanıyorum. Haftada 2-3 gün doa aha bha serum 5 dakika tutup yıkıyorum. Akşamları niacinamide serum, sabahları da hyaluronik asit vitamin c serumu sürüyorum. Bayağı faydasını gördüm görmeye devam ediyorum, cicalı krem de sürüyorum haftada 2-3 aklıma gelirse

14 kasım 2023 13:29

5. Su gunes kremlerini satış politikalarına ve tüketım çılgınlığına uyup her gün kullanmayın onlar en kalın fondötenden bile daha ağır asla tam temizlenmiyor dedik dedik dinletemedik size. Neyse olan olmuş geçmiş olsun. Çok ama çom iyi temizleme mümkünse birkaç ay en hafif nemlendirici kullanıp asla fondoten bb cc gunes kremi falan kullanmayin. Bha ve yagsiz saglikli beslenin. Gunse kremini de mayıs ekim arası plaj gibi butun gun ve cok fazla gunes alacak bir ortamda bulunmayacaksanız sür me yin.

14 kasım 2023 14:29

6. haklısın kandık işte bir kere.. makyaj yapmama şansım yok maalesef panda gözlerimden ötürü ama cildimi iyi temizlemeye ve yediklerime dikkat edicem..

14 kasım 2023 15:12

7. Ss hangi güneş kremini kullandın merak ettim

14 kasım 2023 17:23

8. bioderma aquafluid süslü. arkadaşınkini alıcaktım aslında yanlış almışım spot olandı sanırım onunki.

14 kasım 2023 18:57

9. güneş kremi bence de cildi mahvediyor. çok sorunsuz bir cildim vardı insanların gazına gelip güneş kremi kullandım cildim komedon doldu. kullandığım kremler de öyle uyduruk değildi. missha, la roche falan. artık kullanmıyorum

14 kasım 2023 19:02

10. Suslu ben de sadece goz alti kapaticisi kullaniyorum. Oyleyse asla goz altinin bitisindeki gozenekli kisma gelmemesine dikkat edin. Yuzunuze mumkun oldugunca surmeyin. Iyi bi bha tonik, yagli ciltler icin sert bir temizleme jeli ve temiz icerikli bir nemlendirici (cream co olabilir, ben disari cikacaksam bepanthol cilt bakim kremi kullaniyorum) ile birkac ay gecirin temiz de beslenirseniz bir seyiniz kalmaz.

14 kasım 2023 19:33