karşılıklı cinsel gerilimin çok fazla olduğu bir kişiyle aynı ortamda nasıl vakit geçirilir ?

aynı yerde çalışıyoruz ve kendisi çok hoşlandığım birisi değil. iş yerinden birisiyle bir yakınlaşmayı da doğru bulmuyorum zaten ama istek çok fazla. böyle durumlarda ne yapıyorsunuz süslüler? o kişiyi normalleştirmenin yolları var mı

1. normalleştirmenin bir yolu yok bence çünkü bir zamandan sonra hırs gibi bir şeye dönüşüyor kısır döngü

5 mart 2020 23:03

2. Anonim 1 bizde öyleyiz. Onun işe başladığı ilk hafta ufak bir tartışma yaşamıştık ve bu 3 yıl önceydi. Sonrasında hiç samimi olmadık o başka birimdeydi. 2 aydır aynı yerdeyiz ve ortam çok gergin. Görünce heyecanlanıyorum, sürekli baktığını hissediyorum. Kafamı çevirdiğimde hep bakıyor oluyor sonra kafasını çeviriyor. Ben bir odadaysam oraya girmiyor, o varsa ben girmiyorum. Odada birbirimizden en uzak köşelere kaçmaya çalışıyoruz ama bu çok saçma. Çok yakın olmadığım birisi bile bunu fark etmiş siz x ile bir sorun mu yaşadınız diye sordu.

5 mart 2020 23:09

3. hoşlanmadığınız biriyle nasıl bir cinsel gerilim oluyor anlamadım ya da konuyu yanlış anladım.

5 mart 2020 23:45

4. Karakter olarak sevmiyor ama fiziksel olarak çekici buluyormus işte. Sevişmek istersin ama sevgili olsa yürümez mesela.

6 mart 2020 03:22

5. Bunun cinsel gerilim olduğunu nasıl anladınız ben olsam benden nefret ediyoooo diye triplere girerdim de ondan soruyorum

6 mart 2020 09:06

6. Aynı durumdayım ve farkı anlatayım. Nefret eden kişi durduk yere bakmaz, göfmeneye çalışır tam tersi. Karşılaşınca yüz ifadesi yine mi bu der gibi olur.

Bu durumda ise karşılaşıp bakınca yüzler kızarır, hem görmek istersin hemde o an ki heyecandan kaçarsın.

6 mart 2020 09:28

7. Abbbov. Kolaylıklar diliyorum hanımlar yaşamadım ama sıkıntılı olmalı.

6 mart 2020 09:38

8. Aynen anonim 7 nin yazdığı gibi. Bir de sürekli popoma bakıyor onun farkındayım. Arada göz göze denk gelirsek de sanırım ağzı kuruyor. Hemen arkasından ya su içiyor ya da yutkunuyor. Ben de epey izlemişim yalnız

6 mart 2020 09:49

9. Bana niyeyse tatlı geldi sevişiverin n'olucak belki hayatınızın aşkıdır. Gerçi az önce romantik komedi film izledim onun da etkisinde olabilirim.

6 mart 2020 12:36

10. Süslü keşke aşk olsa ama dediğim gibi tanımıyorum bile ben. Kimsenin güzel bir ilişkiyi istemeyeceğini sanmıyorum ama aramızdaki ilk tanışma çok kötüydü. Hissettiğim çok ilkel bir duygu bence.

6 mart 2020 13:23