karacanın çeyiz paketleriyle ilgili bi soru?

kızlar hepinize merhaba ekim ayında nikahım var bu karacanın çeyiz setlerini gördüm ama almak mantıklı mı inanın bilmiyorum. ben normalde tek başıma yaşıyorum fakat maddi durumum el vermediği için genelde mutfak eşyalarımı hep züccaciyelerden almıştım. iyi olarak adlandırabileceğim bi granit tencere setim, günlük yemek takımım var. bu çeyiz setlerindeki 12 kişilik yemek takımlarındaki çorba tencerelerine falan ihtiyaç olduğunu hiç sanmıyorum aslında ama yinede kafam karışıyor. sizce çeyiz paketi mi almak mantıklı yoksa herşeyi ayrı ayrı almak mı? bide çelik tencereler için korkmaz, hisar ve aryıldız arasında gidip geliyorum hangisini tercih etmeliyim? yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

1. Ben aldım hepsini de hakkını vere vere kullanıyorum. Celik tencere seti, granit tencere ve tava seti, misafir yemek takımı, kahvaltı takimi, çaydanlık seti, cezve seti, çatal bıçak kaşık seti, düdüklü tencere. Çok uyguna almıştım.

12 ağustos 2020 10:56

2. karacadan büyük meblağlı bir şey alma derim. alınacaksa ancak fincan takımı, nevresim takımı vs. fos çıkma olasılığı çok yüksek bir marka.

12 ağustos 2020 10:57

3. Korkmaz in suanki 3000 liralik ceyiz paketi baya iyiye benziyor. Ben de almayı düşünüyorum ancak evliliğe daha çok var diye erteliyorum.

12 ağustos 2020 11:01

4. %80 çeyizim karaca'dan. Çok memnunum her şeyinden.

12 ağustos 2020 11:02

5. Korkmazın çeyiz paketlerini gördüm ama hiç detaylı bakmamıştım bi bakayım. 2. Anonim kullanıp memnun kalmadığınız bir ürünü varsa paylaşabilir misiniz rica etsem? Bu arada cevaplar için teşekkür ederim kızlar.

12 ağustos 2020 11:25

6. Çeyiz paketi senin kâr etmen için değil firmanın kâr etmesi için süslü. İçine illa ki kalitesiz bi şeyler kakalıyorlar. Züccaciye candır, hiç şaşma. 10 senelik evliyim, hiç yokluğunu hissetmedim çorba zımbırtısının. Ya da boy boy salata tabaklarının yemek takımından çıkan.

Çelik tencerede emsan tavsiye ederim bu arada. Fiyat karşılaştırması yapmadan çöp kutusu alma maddiyatın sınırlıysa. Çeyiz paketine falan hiç girmem ben olsam. Ürün bazında takip ederim fiyatları.

12 ağustos 2020 11:27

7. Emsanı teyzemde söylemişti aslında ona da bi detaylı bakıyım işten çıktığımda. Şuanda maddi durumum eskisine göre iyi süslü o yüzden herşeyim güzel olsun istiyorum. Özeniyorum biraz ilk tek yaşamaya başladığım zamanlarda hiçbir şeyi istediğim gibi alamamıştım çünkü. Bu arada 12 kişilik yemek takımlarına bende tereddütle yaklaşıyodum çünkü gereksiz çok fazla şeyi varmış gibi geliyodu sanırım 6 kişilik yemek takımından 2 tane almak daha mantıklı bu durumda. Yavaş yavaş çeyiz paketlerinden vazgeçiyor gibiyim teşekkür ederim cevabınız için.

12 ağustos 2020 12:07

8. Ya kıyamam:) bol bol kazan daha güzellerini, en heves ettiklerini al inşallah. Hiç bi şeyde gözün kalmasın, Afiyetle sağlıkla kullan!

Bi de ekleyim, elektroniği küçük ev eşyasını öyle karaca gibi markalardan alma aman. Gerekirse hepsi farklı marka olsun. Ürün bazında araştır. Her marka farklı ürünlerde öne çıkabiliyo. Benim beyaz eşyalarım mesela hepsi farklı bi marka. Orda da paketlerden uzak dur.

Kolay gelsin❤️

12 ağustos 2020 12:39

9. İyi dileklerin için teşekkür ederim süslüm

12 ağustos 2020 14:35

10. Ya süslü mesala 6li yemek takımı almıştı arkadaşım ceyiz satan yerden 120 tl ye misafiri onla agirliyordu. Gayet güzeldi mesala. Örneğin güzel bir pasta takimi alıp kahvaltı tabağı olarakta kullanabilirsin.

12 ağustos 2020 16:38