kardelen ergin tam olarak ne iş yapıyor?

ilk c. dengey'in kanalında görmüştüm sonra ayça şen'le sezgisel beslenme üzerine bir podcast yaptılar. ben de bir araştırayım dedim beslenme uzmanı mı psikolog mu? çünkü danışanlarından bahsediyor ama klinik psikolog da değil nasıl danışanları oluyor? lisansı boğaziçi kimya, üzerine psikoloji y.lisans yapmış. anlam veremedim; ofis açılabiliyor sadece psikoloji y. lisans yaparak?

1. düzeltme: sadece psikoloji yüksek lisansı yaparak ofis açabilir mi? etik mi? tam olarak ne meslek yapıyor?

30 kasım 2019 12:04

2. Bilmiyorum ama bence etik değil zaten diyetisyen değilse neden beslenme hakkında bilirkişi gibi açıklama yaparlar anlamıyorum:d danışanlar ne danışıyormuş ki

30 kasım 2019 12:15

3. ben de baya bir instagramdan takip ettim, hatta psikolog sanıyordum fakat sonra c. dengey'in videosundaki açıklamaları çok havada kalınca bir eğitim geçmişine bakayım dedim. baya da seminerler falan veriyor. vallahi insanlar yolunu bulmuş.

30 kasım 2019 12:19

4. Aynen oyle bu ulkede zaten mesleğinin eğitimini alan değil sertifikasını alan iş yapıyor.

30 kasım 2019 12:21

5. Hatta direkt hastaneler ve kliniklerde çalışma hakları oluyo mezunların..  bir senelik eğitimle ne kadar klinik psikolog olunur onu artık danışanların düşünmesi lazım.

30 kasım 2019 20:04

6. vay be bu insanın 50 bin takipçisi var. bir de psikoloji bilimi iletişimcisi demiş kendine, ne demekse artık?

1 aralık 2019 00:05

7. Allahım bu ne ya bilim iletişimcisi okuduklarını akademiyle sınırlı tutmayıp halka anlayacakları dille anlatan kişiymiş... nee ??? Yani şarlatanlığın allı pulla hali herhalde bu bravo ama güzel isim. akademisyenlerin görevi akademi için çalışmaktır diye buyurmuş bi de çok sinir oldum ya. tuğçe ışınsuların, ahmet marankilerin rağbet  gördüğü ülkemde bu kızdan da bahsedilir oraya buraya konuk edilir tabii neden olmasın.

1 aralık 2019 01:13