kardelen yıldırımın aşırı varoş gözükmesi hakkında?

bi insana hiç mi giydiği bi şey yakışmaz, hani çirkin olduğunu düşünmüyodum ama giydiği her şey o kadar ucuz ve avam duruyo ki. bence acil saç rengini değiştirmesi gerekiyo. siz ne düşünüyosunuz

1. kötü giyiniyor çünkü. saçında bi sorun yok bence yakışıyor kızıl.

14 kasım 2024 19:54

2. Bu saç bence kesinlike bi dönem rengi, sürekli kullanınca bence kesinlikle boğuyo insanı kıyafetleriyle saçı uymuyor asla

14 kasım 2024 19:56

3. bence de çok çok güzel bir kız ama kötü giyiniyor. kızıl saç da imzası olmuş artık canı sıkıldıkça tonlarında oynama yapar bence saçında bi sorun yok

14 kasım 2024 20:08

4. Saç rengiyle olsun, tarzıyla olsun, 2000lerin başından günümüze ışınlanmış adeta.

14 kasım 2024 20:10

5. Abart süslü varoşun tanımını bilmiyorsun heralde. Giyim tarzı genele hitap etmeyebilir bende çok bayilmadim ama ona yakışmis bence

14 kasım 2024 20:12

6. Kıyafetleri vs Aşırı kötü ya. İstediğimi giyiyorum bence güzel falan diyo ama vücuduna uyumsuz giyiniyo. İkinci el aldıkları da bitli gibi. Gelir gelmez denemiş bi de uyuz kapmazsa iyidir. Hareketleri vs de çok değişti. Ergen gibi dans ederek storyler atması falan aşırı garip yaşıyla uyumsuz.

14 kasım 2024 20:18

7. Önceden bu kadar değildi ya git gide abarttı sanki

14 kasım 2024 20:26

8. Üniversiteyi yeni kazandım kızılı ya. Çok demode bir kızıl yani. Boyayanı direkt yaşlı gösteriyor, kilosu da var anladığım kadarıyla tehlikeli kızıl bu.

14 kasım 2024 20:29

9. Sac renginden kaynaklanıyor bence.yaprak dökümü Ferhunde.

14 kasım 2024 20:47

10. allah aşkına rahat bırakın şu kadını herkes birbirinin kopyası olmak zorunda değil ayrıca çok sıkıcısınız ya

14 kasım 2024 21:08