karma cilt için nemlendirici önerisi?

maksimum 40-50 tl olan, içeriği iyi, yapış yapış his bırakmayan, kullandığınız ve memnun kaldığınız nemlendirici tavsiyeniz var mı? araştırmalarıma göre neutrogena water gel ve dermoskin gündüz kremi beğeniliyor. siz neler önerirsiniz? bu ürünleri kullanan var mı?

1. Ben de karma ciltliyim. Henüz içime sinen bir nemlendiri olmadığı için öneride bulunamayacağım.

Bahsettiğiniz ürünlerin içeriğine baktım. Neutrogena'da hem parfüm hem renklendirici var. Tek avantajı üst sıralarda hyalüronik asit olması. Tek moleküler boyutta anladığım kadarıyla.

Dermoskin'in kreminde parfüm ve renklendirici yok. Aktif içerik açısından daha zengin. Meyan kökü, Aloe Vera, cadı fındığı, allantoin, salisilik asit gibi çok beğendiğim içerikler var. Yerinizde olsam dermoskin'i seçerdim.

14 aralık 2020 15:56

2. Çok teşekkür ederim süslücüm

14 aralık 2020 16:30

3. Rica ederim. Umarım yardımım dokunmuştur.

14 aralık 2020 16:36

4. simple water boost jel krem nemlendirici. içerikten emin değilim temiz olduğu söyleniyor. uygun fiyatlı, indirimde 30-35 liraya düşüyor ve ben hep indirimde gördüm :d bi kutu bitirdim tekrar alacağım. bakabilirsiniz

14 aralık 2020 16:57

5. Anonim 3'ün bahsettiği nemlendiricinin içeriğini de içime sindi. Aktif içerik olarak son sırada laktik asit var. Hafif bir eksfoliasyon sağlar.

Jel yapıda sade bir ürün isterseniz Simple iyi bir seçenek. daha kremsi olsun salisilik asitle sebase filamentlerime, aknelerime hafifçe faydası dokunsun derseniz dermoskin iyi bir seçenek.

Neutrogena bu ürünlerin yanında zayıf kalıyor bence.

Teşekkür ederim sayenizde bu ürünleri incelemiş oldum. Elimdeki ürünler bitince Simple ve dermoskin'i denemek isterim. İki ürünü de listeme ekledim.

14 aralık 2020 17:37