kartımdan alışveriş yapılmış, dolandırıcı site?

moralim çok bozuldu. öğrencilikten kalma bankkartın kredi kısmı ile bugün bi flört sitesinden harcama yapıldı, hemen mesaj geldi müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdım ama limit bitti tabi. yarın şubeye gidip dilekçe yaz dediler, sizce sonuç olumlu olur mu ya bi de durup dururken buna para ödeyemem

1. Buarada kartım herhangi bi siteye kayıtlı değil, zaten en son geçen ay hm den alışveriş yapmışım

6 aralık 2020 18:58

2. benim de başıma geldi vakıfbank. 7 ay sonra falan geri alabildim parayı. dilekçe yazın o çok önemli, sizden ödeme sırasında şifre istenmemiş olması da avantaj

6 aralık 2020 19:03

3. Peki süslü. Sizin karttan mı çekmişti, yani gelecek aya kadar ödemem gerekicek o zaman sonra verseler bile

6 aralık 2020 19:16

4. Benim kartımdan küçük miktarlarda çekim yapılmıştı. Banka da kartıma şüpheli işlem blokesi koymuş. Alışveriş yaparken hata verince arayıp öğrenmiştim. Ertesi gün bankaya gidip kartımı açtırıp dilekçe yazdım. Ay sonu gelmeden kartıma geri yüklenmişti.

Umarım sizin de çabucak hallolur.

6 aralık 2020 19:18

5. İkinize de çok teşekkür ederim

6 aralık 2020 19:21

6. Geçmiş olsun süslü. Bizim de trendyoldan alışveriş yapılmıştı. Anında bankayi aradik(Akbank). Ayni gun harcama itiraz formu doldurduk, faksladık. Trendyolla iletişime geçtik. Trendyol yarısını geri yatırdı. Geri kalan harcama ekstreye yansıdı borcu ödedik. Ama 1 ay içinde sonuçlandı. Banka tamamını iade etti. Trendyolun yatırdığı meblağ da iptal oldu. Bizim de başımıza ilk kez geldi. Çok korkmuştuk.

6 aralık 2020 19:23

7. Teşekkürler süslü. Benimki my dates app diye bi şey, yabancı bi flört sitesiymiş. İşin garibi, harcama kısmında dates@support diye bi kayıt var, yani çözemedim ya, bugün instagramda çok gördüm buna benzer olayı

6 aralık 2020 19:25

8. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır. Yine de bankadan provizyon kodu alıp siteye mail atarsanız belki faydası olur.

6 aralık 2020 19:30

9. süslü ben ödemedim borcu.

şöyle oldu: benden çekilen para dolar cinsindendi. fark edince hemen aradım kartı kapattırdım sonra da harcama itiraz dilekçesini doldurdum. dilekçe de borcu ödemeyeceğim, eğer olumlu sonuçlanmazsa faiziyle ödeyeceğim gibi bir madde vardı onu işaretledim. açıkçası 7 ay süreceğini bilsem faizi belki göze alamayabilirdim çünkü bankadaki kadın bana max 2 ay falan demişti, belki pandemiden uzamıştır.

neyse, para geri yatınca yine tam olarak dolar cinsinden yattı ama benim kartıma başta tl olarak yansıdığından benim borcum tl idi. baya da faiz yansımıştı ama dolar o ara hızlıca arttığı için (gizlinot: doların artmasının tek iyi yanı) para dolar olarak geri gelince faizle birlikte tüm borcu kapattı hala üstüne para bile kaldı da almadım o pisliklerin parasını ashahjsa

üstteki paragrafta dediğim net anlaşılıyor mu emin değilim demek istediğim şu: normal şartlarda dilekçede o dediğim madde işaretlenip itirazınız olumlu sonuçlanırsa faizin sizin üzerinize kalmaması lazım, ama bende kaldı. belki ödeyip ödememe konusunda bu noktayı düşünebilirsiniz

6 aralık 2020 19:31

10. + benim parayı çekenler de facebook ads diye bir şey. böyle dolandırılma çok oluyormuş, bankacı kadın bile dedi 15 yıldır bankacıyım hep sanal kart kullanıyorum benim bile baışma geldi iki kere, her bankada bazı güvenlik açıkları oluyor dedi (gizlinot: fazla dürüst bi ablaydı)

6 aralık 2020 19:34