kasıkta içi dolu şişlik nasıl geçer neden olur?

kasığımda elimle kontrol ettiğimde bir şişlik var yuvarlak top gibi bir şey daha önce de olmuştu içi dolu sivilce gibi ama ucu yok. bir de kasığımın daha çok genital bölgeye yakın tarafında uç veren bir sivilce gibi bir şey var. bunlar neden çıkar? kasıkta olan ve dokunca farkedilen şişlik başka bir şey değildir di mi? sıkmaya çalıştım ama canım yandı. travacort sürdüm, başka ne kullanabilirim sizce

1. benim de bazen oluyor sonra bazen sıkabiliyorum bazen sıkılmıyor yok oluyor...takipteyim

23 ekim 2019 23:09

2. acaba iç çamaşırının kenarları mı tahriş ediyor süslü ya :(

23 ekim 2019 23:11

3. Bu kaçıncı seviye rahatlık. Daha önce de olmuştu ne? Gerçekten kasığında bir şişlik var ve adaçayı iç geçer denmesini mi bekliyorsun? Aile hekimi kullanabilirsin bence.

23 ekim 2019 23:18

4. Bende yıllardır oluyor ölmedim. Her şey için hastaneye gidecek kadar seviyor musunuz hayatı cidden hshahshshs

23 ekim 2019 23:35

5. Süslü bahsettiğin şekilde benim de çok sık kasıklarımda iltihaplar çıkıyor, bunun için doktora da gittim kendisi normal olduğunu, sıkı ve naylonlu iç çamaşırlarının yapabildiğini, vücudun bazen kendi kendine böyle iltihaplanmalar ürettiğini söylemişti. Muhtemelen sizin durumunuzda da endişelenecek bir şey yoktur; fakat kafanıza takıyorsanız veya normal olmadığını düşündüğünüz bulgular varsa doktora gitmenizde fayda var.

24 ekim 2019 00:59

6. Bakın bu şişlik lenf bezi kaynaklı da olabilir folikülit de olabilir. Kenarları kızarık mı, acı veriyor mu, ısı artışı var mı bunlar önemli şeyler. Jinekoloğa ya da bir cerraha gidin mutlaka.

24 ekim 2019 01:00