kasıkta kıl dönmesi sorunu ve şişlik?

süslüler kasığımda 3 tane zeytin büyüklüğünde yan yana şişlik ve ağrı var. şişliğin tepesinde de siyah bi nokta olduğu için ben kıl dönmesi olduğunu düşünüyorum. normalde reglken şişer ama hiç acımazdı ve reglimle birlikte geçerdi. yaklaşık 1 senedir böyle. lazere başlayınca geçmişti, lazer çok iyi geliyodu ama korona sebebiyle 3 aydır gidemedim. bu sefer de reglimden 1 hafta önce başladı ve reglim bitmesine rağmen hala daha şişkinlik devam ediyor. yürüdükçe külodum değdiği için inanılmaz ağrıyor. korona yüzünden hastaneye gitmeye çok korkuyorum. bu şişliği indirmek ve ağrıyı geçirmek için neler yapabilirim? doktora da gidicem mecburen zaten ama yarın her yer çok kalabalık olacağı için en azından bu haftayı atlatmak istiyorum. lütfen bana geçici veya kalıcı herhangi bi çözüm önerin :((

1. Bir senedir nasıl doktora gitmezsin süslüm ya benim canım yandı resmen. Ben çoktan kurcalamıştım ama sen yapma derim. Müdahale etmemeye çalış. Soğutucu ya da ısıtıcı bantlardan uygulanabilir ama sanki soğuk daha iyi gelir uyuşturur falan bi araştır istersen

31 mayıs 2020 21:27

2. Süslücüm lazeri yapan kadın gerçekten çok yardımcı oldu bu konuda. Hatta o bölgeye geldiğinde çok hassas davranıp lazer yapıyodu. Bana doktora gitmemi tavsiye etti ama hiçbi zaman bu kadar büyüyüp şişmemişti. ilk defa böyle saçma sapan bi hal aldı. Lazere devam ettim ve geçtiğini görünce artık doktora gitmemin gerek olmadığını düşündüm kendimce çünkü bi daha hiç şişmedi. Bu sefer ne oldu bilmiyorum ama hem şişti hem ağrıyor hem de büyük bi şişlik ya delirtti beni sabahtan beri :(

Süslücüm boxerım yok ama ince bi taytımı şort gibi kesip giyeyim bari. Aklım durdu hiç düşünemedim boxer vs :(

31 mayıs 2020 21:30

3. Anonim 2 süslüm hem lazerle geçtiğini düşündüm hem de kıl dönmesi ameliyatlarını izledim internette. Çok korkunç yaaa :( lazere ümit bağlayıp geçti diye sevinmiştim ne güzel

31 mayıs 2020 21:32

4. Bu şeyin ameliyatsız yollarla geçmesini o kadar çok istedim ki kendimi kandırmaktan başka bi şey yapmamışım süslücüm :( çok teşekkür ediyorum süslücüm :( inşallah ameliyatsız hallolur ya çok korkunç bi ameliyat süreci var çünküüü :((

31 mayıs 2020 23:02

5. bende koltukaltımda olmuştu, nohut büyüklüğünde ağrısız bir şişlik, çok kuvvetlice sıktım, iltihap aktı ama kan da akmıştı bayağa ve o bölgede derin bir iz kaldı, sakın dokunmayın derim.

31 mayıs 2020 23:10

6. Yok süslücüm ben zaten tırsak bi insanım. Mikrop kapar diye dokunmamaya çalışıyorum, sıkmak kesinlikle yapabileceğim bi şey değil. Orayı uyuştursunlar sonra doktorlar napıyosa yapsın ama yeter ki o kıl dönmesi ameliyatlarından olmasın. 10 cm kesik açıyolar düşünebiliyo musunuz :(

31 mayıs 2020 23:28