kaslı bakımlı erkekten neden iğreniyor türk kadınları?

işim gereği iyi bir fiziğe sahip kaslı bakımlı bir erkeğim fakat kadınlar erkek dediğin göbekli olur tarzında konuşuyor nedeni nedir?

1. Yoo iğrenmiyoruz, ciddiyim

3 mart 2019 00:07

2. Şahsen ben iğrenmiyorum. Hatta bakımlı, kaslı, iyi bir fiziğe sahip erkekler daha çok dikkatımı çekiyor. İğreniyorum diyenler yada beğenmiyorum diyenler özgüven eksikliğinden dolayı öyle diyor olabilir.

3 mart 2019 00:09

3. açıkçası kaslarını ön plana çıkardığı foto çekilmiş ya da belli olsun diye dar tişört giymiş, saçı başı yapılı erkekler bana aşırı şekilci geliyor özellikle tinderda falan yüzünü beğensem bile sola atıyorum. göbekli bakımsız değil de kendisini ön plana atmayan salas erkeklerden hoşlanıyorum daha doğal ve güvenilir geliyor

3 mart 2019 00:14

4. Gayet düzgün bir fiziğim var yani “ g*tlü göbekli” değilim. Ve o çok kaslı görüntüyü sevmiyorum. Hatta hafif göbekli erkek daha hoş geliyor gözüme. iğrenç genellemelerinizi de kendinize saklayın.

3 mart 2019 00:17

5. Niye bakımlı ve kaslı erkeklerden iğrenelim? Bir de bunu Türk kadınları şeklinde genele vurmamak lazım. Mesela ben birinden iğrenirsem karakterinden dolayı iğrenirim dış görünüşüyle yargılamak zorbalık gibi gelir bana.

3 mart 2019 00:20

6. iğrenmiyorum ama kendi adıma aşırı kas görüntüsünü beğenmiyorum, herkesin göz zevki farklıdır. dozunda fitlik her zaman daha çok ilgimi çeker, bir de sorudan bağımsız olarak kassız aşırı zayıf erkekler de ilgimi çekmez mesela.

3 mart 2019 00:35

7. Anonimler bi sakin olun. Olabilir dedim farkındaysanız? Siz o kategoriye girmiyorsunuzdur. Çok bakımlısınızdır ama böyle tipleri sevmiyorsunuzdur olabilir. Ben kendi gördüklerimden yola çıkarak bir yorum yaptım.

3 mart 2019 00:47

8. bi tane meshur kanguru vardi sosyal medya fenomeni olmustu hani boyle boyle kasli kasli kollari ve tuhaf bi surati vardi. iste bazi erkekler ona benziyor benim de midem bulaniyor o goruntuden allah affetsin insansi bi vucut degil o. kararinda kas iyidir.

bakima gelince de gunumuz erkeklerinin bakimdan anladigi allah vergisi kalin kaslarini aldirip 0.5 mm kavisli(????) hale getirmek ve cetvelle cizilmis gibi net hatli sakal tirasi. ferrarili dubai seyhleri gibi tipler turedi her yerde. erkekte aradigimiz bakim nedir? rutin yikanma, temiz sac ve tirnaklar, sivilcesiz siyah noktasiz cilt. bu kadar. cinsiyetci minsiyetci ama valla sevgilim yanimda ayaklarina krem surup ustune corap giyip “oh yumusacik olur simdi sabaha” falan dese herhalde onu bir daha gormek istemem :( gorunusune asiri takintili erkek=itici. ne giyecegini, sacini ne yapacagini detay detay dusununce olmuyor, eforsuz olsun benim olsun <3

3 mart 2019 00:53

9. Sjfkvjdkgskl baya ciddiye almışsınız siz ama trolü bebeklerim ya

3 mart 2019 01:10

10. iğrenmiyoruz keşke öyle birini bulsam... Yok öyle bir şey.

3 mart 2019 01:34