kavga esnasında küfürler savuran sevgili(!)?

tartışma nedeni kendisinin inanılmaz ilgisiz olması. gün içinde çok mesajlaşmayız ama telefonda konuşuruz maksimum on dakika. güzel sözler söylemeyeli de çok çok oldu tartışma buradan patlak verdi, bu arada 3 yılımız doldu ilk yıllar tabi ki her şey çok güzeldi uzun uzun paragraflar güzel mesajlar vs. ben kendisini eleştirmeye başladım, ilk yıl o kadar güzel şeyler söylüyorken nasıl içinden gelmez diye. eleştirince küfürler etmeye başladı. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki. nasıl bir tavır takınmalıyım? kesinlikle bitireceğim zaten ama gerçekten bitme olayını fena hissetsin istiyorum. yardım eder misiniz :(

1. ben olsam uzun bir mesajla yardırırdım. yerinde olsam iki misli cevap verirdim, sonra da her yerden engelleyip hayatımdan şutlardım. kesinlikle ağzına s*çmadan hayatından çıkarma. ne zaman böyle biri çıksa karşıma böyle davrandım. bana ağır laf mı etti? ben iki mislini ettim. en hissiz, en duygusuz, ya kızım ben böyleyim, ıssız adamım :s tavırlarında gezenlerden tut, şöyle sert erkeğim, böyle maçoyum diyen erkeklere bile öyle koydu ki bu davranışım, anlatamam sana. hepsini köpek gibi pişman olup özür dilerken, geri dönmek için çabalarken buldum. ama asssla hiçbirini affetmedim, taviz vermedim. hepsine resti çektim. sakın alttan alma, o lafların hesabını sormadan normal bir konuşmayla bu konuyu kapatma. sen de ona ağır laflar etmekten hiç çekinme. sonra da bas engeli geç işte.

2 ekim 2019 16:50

2. teşekkür ederim <3 inanılmaz üzüldüm ya insan sevgilisinden ilgi beklemeyecek de kimden bekleyecek? ben böyleyim kabul edersen tarzında konuştu resmen içim ezildi ben bu kadar salak mıyım diye ya

2 ekim 2019 16:57

3. ne demek süslüm, rica ederim. 💜

lütfen böyle söyleme. o sevgilinin salaklığı olmuş. tabii ki sevgilinden ilgi beklemek en doğal hakkın. saçmalamış. ve sırf bu sebepten dolayı sana küfürler savurması ne kadar korkunç bir davranış. böyle bir insan hayatında bulunmayı kesinlikle hak etmiyor.

2 ekim 2019 17:10

4. yardırırdıma +1