kayınpeder gelinini evden atabilir mi?

diyelim ki koca karısına fiziksel şiddet gösterdi ve evden gitti. oturdukları ev de kayınpederinin üstüne. bir boşanma durumunda kadını evden atabilirler mi? bu konuda kadını koruyan yasalar var mı süslüler?

1. Adamın üstüne olsa ev belki vardır da kayınpederin üzerineyse atabilirler çok rahat

20 kasım 2022 12:28

2. e evet

20 kasım 2022 12:30

3. Atar? Dedem babamı evden attı benzer senaryo

20 kasım 2022 12:36

4. Atar bence de ya da şöyle olur herhangi bir mahkeme vs gibi durumda o evde beraber oturduğunuzun kanıtlanması falan gerekir. Yoksa bir anlık sinirle burası benim evim, tapusu benim üzerimde der ve atar. Hala kayınpederinin üzerine olduğu bilindiği evde oturuluyor mu ya? Şu var; ailenizin malı mülkünü iyi çocuk olduğunuz sürece kullanabilirsiniz, onlara ters gittiğinizde tüm düzeniniz bozulur maalesef.

20 kasım 2022 12:48

5. E atabilsin bir zahmet ya. Kayınpederin malına da mı ortak olacak kadın daha neler!

20 kasım 2022 13:00

6. birincisi hukuki sorularınızın cevaplarını google üzerinden öğrenmeye çalışmanız hak kaybına sebep olur, ikincisi atmasına atabilir de bir avukat yardımıyla bir beş senede falan ancak atabilir.

20 kasım 2022 13:52

7. Cevaplarınız için teşekkür ederim süslüler. Arkadaşımla öyle konuşuyorduk merak ettim size sormak istedim. Googleladım ama bulamadım cevabı lütfen kusura bakmayın 🙏🏼

20 kasım 2022 18:09

8. tansu çiller bu şekilde gelinini evden çıkartmaya çalışmıştı, o haberlere bakabilirsiniz.

21 kasım 2022 00:51