kazıklı maria ve azra kohen meselesi?

meseleyi bilmeyenler için özetleyeyim. kazıklı maria fi kitabını inceliyor, kitabı incelerken de kötü bir üslup kullanıyor. bozuk ağızlı biri zaten biliyorsunuz. azra kohen de telif atıyor videosuna. ondan sonra kazıklı videoyu kaldırıp neden kaldırdığını açıkladığı bir video koyuyor. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce kim haklı?

1. şu an meryemin videosundayım ve meryem haklı. azra kohen inanılmaz toksik birisine benziyor, kızın yakasından düşmesini umuyorum

21 temmuz 2020 00:34

2. meryem'e çok üzüldüm. sabah mahmurluğu falan diyor ama bayağı dağılmış belli. twitter'da fazla asabi, banu berberoğlu hakkında dedikleri cidden çok ayıp ama yine de videolarında gülüp eğleniyorum yalan yok. kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok ama maria'nın dediği zaten bilindik, herkesin söylediği şeylerdi. böyle bir baskı ortamı oluşturulması cidden çok kötü. neyse fazla konuşmayayım bize de mahkeme yolu gözükmesin. umarım maria hasarsız atlatır bu durumu.

21 temmuz 2020 00:38

3. dinsizin hakkından imansız gelir

21 temmuz 2020 00:45

4. Haklısın anon1. Durduk yere dert almaya gerek yok.

21 temmuz 2020 00:46

5. hakaret etmiyoruz ki. hakaret yok açık açık küfür yok. toksik dedim mesela sadece. gerçi meryem de sınırı aşmamış ama başına gelenler ortada. kafam karıştı. bari böyle bir durumda sözlerimizi seçerken bin kere düşünmeyelim, gün içerisinde her şeyin hesabını yapmak zorundayız zaten. herkes biraz güce sahip olunca minik malum kişicilik oynuyor, çok üzücü

21 temmuz 2020 00:46

6. Ben videonun tamamını izleyemedim madem teliflik bir şey yok neden kaldırmış? Youtube da demiş telife girmez diye.

21 temmuz 2020 06:44

7. Kohen tamamen haksız. Videoyu görmedim ama youtube da Bir sürü kitap yorumlanıyor iyi ya da kötü olarak. hatta yazarın reklamını yapmış oluyorlar bir nevi. Üstelik kitabın dizisi de var. Gayet yorumlayabilir. Telif ile nasıl kapatma hakkına sahip oldu en başta hiç anlamadım. Genelde aynı platform/piyasa üzerinde benzer iş yapan insanlar arasında telif hakkı korunur. Garip.

21 temmuz 2020 17:54