‘keşke şöyle bi makyaj ürünü olsaydı’ dediğiniz bişey var mı kızlar yaa düşünüyorum da sanki herşey yapılmış gbi geliyo ahahah ?

simli rimel var mesela artık , dudakta bi sürü şey var farklı farklı glosslar kremler. sanki yapılabilecek herşey yapıldı gibi

1. Ahahah Ben temel reisteki safinazın oje aparatından istiyorum ya tırnaklarına o aparatı geçirip ojeyi boca ediyor onu çıkarınca mis gibi sürülüp kurumuş ojeli tırnakları oluyordu. bak bunu yapabilen çıkmadı hala tek tek sürüp top coat cart curt diye kurutmakla uğraşıyoruz :d 30 yıl önce izlediğim çizgi ffilde hatırladığım detaydan belliymiş benim sonum sjdjdj

8 mart 08:37

2. Turuncu hafif simli akma kokma yapmayan göz kalemi şu ara yana yakıla arıyorum

8 mart 08:58

3. Flormar extreme tattoo kalemlerde turuncu renkte plmasi lazim kaliciligi d aiyi bayaa a2

8 mart 09:45

4. Ahahah a1 hatirlayamadim ariyorum yutuptan

8 mart 09:46

5. dudakta cart bi pembeye dönüşmeyen tam vişne tonlu su bazlı lip tint. ben bulamadım açıkçası varsa söyleyin.

8 mart 11:01

6. Teşekkür ederim ss sen harika bir kişisin

8 mart 13:47

7. maske gibi makyaj olsa keşke. mesela geve makyajı versiyonunu alıp göz kapağıma yapıştırsam, kendinden blend edilmiş, düzgün çekilmiş eye-liner olarak gözükse... sonra akşam onu kenarından tutup çekip çöpe atsam ve makyaj çıkarmaya uğraşmasam.

küçükken sakız içinden çıkan dövmeler olursu. onu kolumuza yapıştırırdık. dövmenin olduğu şeffaf yapı elle ovalayınca soyulurdu.. onun gibi bir şey....

8 mart 23:15

8. bir de yapay zekayla beraber bana özel makyaj ürünü olsun istiyorum. gideyim dükkana, suratımın fotoğrafını çeksin, cildimin alt tonunu belirlesin, cildimin hassas olup olmadığını belirlesin. ben ilave özellikleri seçeyim (spf, waterproof vs.) bana arkada pigmentleri ve kimyasalları karıştırsın versin.

tester zaten bulamıyoruz aldığımız fondöten, kapatıcı tonu tutmuyor kardeşim... geçen balm'ın bir kapatıcısını aldım, sürünce gözünün altına beyaz far sürmüş bülent ersoy'a dönüyorum.

8 mart 23:20