kedi tarağı olarak hangisini kullanıyorsunuz bir sürü model var kafam çok karıştı. eldiven varmış şimdi onlar nasıl?

sokaktan sahiplendim yavru bir kedi. tarak dışında tüm önerilere, şunu kesin yap bunu sakın yapma gibi tüm nasihatlere açığım.

1. Lütfen suzionlineblog portibon humuslublog gibi hesapları takip et bir çok sorunun cevabı bilinçli şekilde orada var. Çok iyi bakıyorlar hayvanlarına

5 temmuz 2022 11:46

2. A1 üç favori hesabımı tavsiye etmiş. Bi de kedi.bakisi var o da iyidir. Ben de 1 sene önce yavru sahiplendim, çok faydalandım 4ünden de.

Taramaya ben eldivenle başladım, sonra ucu toplu taraklardan aldım. Ama en çok rossmanın tangle teezer (doğru mu yazdım) benzeri tarağımla taranmayı seviyo. Baya da tüy topluyo ilginç şekilde.

Biraz büyüyünce veyerinere danışarak malt kullanımına da başla mutlaka. Yaladığı tüyleri kakasıyla atması için.

Su tüketimine dikkat et, yavru olduğu için mamasını kabından eksik etme, aşılarını aksatma, gün içinde mutlaka 2-3 kez 10 dk falan oynat enerjisini atsın. Haftada 1 kez mutlaka kaka kontrolü yap. İshal mi kabız mı rengi dokusu nasıl vs. Oyuncak al mutlaka. Öncelikle olta kesinlikle olmazsa olmaz. Tırmanma kulesi klasik kısalardan alma ben o hatayı yaptım. 80-90 cmlik al kesinlikle. 2 büklüm oluyo büyüdükçe.

Su ve mama kabını farklı yerlere koy asla yanyana koyma. Bi kaç yere su koyabilirsen daha da iyi olur. Musluk suyu asla kullanma, damacana su ver. Haftada 1 yaş mama verebilirsen çok iyi olur. Yaş mama için yukardaki blogların tavsiyelerini oku, market maması verme.

5 temmuz 2022 12:31

3. Çok teşekkür ederim kediler hakkında bilgim var zannediyordum ama acemi olduğumu fark ettim 😂

6 temmuz 2022 10:13

4. Dünyanın en güzel aşklarından birine hazır ol, ayrıca kolay gelsin:dd burnundan öptüm miniğin, sağlıkla büyüsün♥️

6 temmuz 2022 10:21