kedi tuvaletindeki kumu tamemen değişme işlemini kaç haftada bir yapıyorsunuz??kedi tuvaletini ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz??

1. Her gün kakaları ve çişleri atıyorum.

10 günde bir tamamen kumları döküp yıkıyorum

11 temmuz 2022 16:05

2. yıkama nadiren çünkü koroplast'ın kedi kumu poşetini kullanıyorum. günde en az bir ama genelde iki defa tuvaleti temizliyorum. 10 günde bir kirli kum dolu poşeti atıp yeni poşet ve kum koyuyorum.

11 temmuz 2022 16:08

3. her gun sabah ve aksam kurekle temizlik, haftada 1 de tuvaleti komple bosaltip sabunla suyla yikayip yeni kum koyuyorum

11 temmuz 2022 16:12

4. ever clean hic kullanmadim. ilk gunden beri proline parfumsuz bentonit kullaniyoruz. memnunum fiyati da uygun.

11 temmuz 2022 16:23

5. Kışın günde 1, yazın 2 defa temizliyorum. Komple temizlik de 3-4 haftada bir kez.

11 temmuz 2022 17:57

6. Komple temizlik de ne varsa atiyosunuz di mi ne zaman eklemiş olursanız olun 2 lt kadar oluyor mesela.yani komple olduğuna göre hepsi atılır :)) saçma sordum

11 temmuz 2022 20:29

7. Ben dürüst cevap veriyorum kışın 5 6 günde 1 tuvaletini temizliyorum , yazın 3 günde 1 ortalama.tuvalet büyük ve cok kum koyuyorum.kızım çok su içip işiyor hergün alsam gerçekten kum yetiştiremem. Tamamen değişim yapmıyorum üzerine ekliyorum hep.bazen temizleyince kum çok azalıyor o zaman ne varsa atıyorum.kum kabını eskiden çok yıkardım şimdi yıkamıyorum içini dışardan siliyorum temizliyorum koku problemimiz kalmadi kızımda kakasını çişini hep kuma yapıyor :)

11 temmuz 2022 20:53

8. A8 süslü benim kedimin tuvaleti de genişçe. O zaman ayda bir temizleyeyim ben de

11 temmuz 2022 23:01

9. Ss yani tamamını yıkama durumu size kalmıs bence kapta hep kum olduğu sürece çiş kaka kum kabına oturmadığı zaman zaten çok kötü olmuyor o yüzden kum miktarı kabın yıkama sıklığını etkiliyor artık sizde bi rutin yaparsınız o kadar takılmayın :) aranizda anlasin bazi kediler tuvalet temizligine cok onem veriyor pisse yapmiyor falan daha sık temizlemek gerekir

11 temmuz 2022 23:59