yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    36 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kedilere kürtaj yapılıyor mu? artık son çarem bu sanırım?

    sokağımda baktığım bir kedi var, her seferinde yavru baktığı veya hamile olduğu için kısırlaştırmaya götüremiyorum. sorun şu ki, doğum yaptıktan çok kısa bir süre sonra tekrar hamile kalıyor. 1.5-2 ay yavrulara bakmasını bekleyince çoktan hamile kalmış oluyor. doğum yaptıktan hemen sonra kısırlaştırmaya götürmem gerek tekrar hamile kalmaması için, o zaman da yavrular heba olacak. yoksa kürtaj bir çözüm mü?

    1. Bundan daha saçma şey duymamıştım.

    8 mayıs 2021 13:27

    2. a1, hayvanın yaptığı saçma şey ne fark eder? çözüm arıyorum, belki bilgisi olan biri yol gösterir diye umuyorum.

    8 mayıs 2021 13:32

    3. peki sizin derdiniz ne? sizin kediniz değil, evde beslemiyorsunuz, size bir olayı yok, belki başka kedilerde bu şekilde hepsini kürtaja mı götüreceksiniz. çok acayipsiniz ya, doğanın düzenine müdahale edip birde doğan yavruların dolaylı yoldan ölümüne sebep olup ''oh kısırlaştırdım'' mı diyeceksiniz? allah askına işinize bakın. mamasını suyunu verin geçin, hiçbir canlının ölümüne sebep olma hakkınız yok o küçük beyninizi başka konulara yöneltin. kıçımın hayvanseveri seni.

    8 mayıs 2021 13:50


    4. Düşündüğünüz şey gayet mantıklı bence. Canlının hayatını elinden almayın diye ajite etmeye gerek yok. Soru sahibinin bahsettiği tam da hayvanseverin yapması gereken sey zaten. 

    8 mayıs 2021 13:52

    5. Ss yapilabiliyor, ayrica hemen kisirlastirma da yapiliyor diye biliyorum. 

    Siz diger anonimleri umursamayin zira her seyden bi haber troll gibi cevaplar vermisler. 

    8 mayıs 2021 13:53

    6. a3, iq -500 galiba? sokak kedilerini kısırlaştırmanın hem kedi popülasyonu kontrolü, hem kendi sağlıkları için büyük faydası var.

    8 mayıs 2021 14:00

    7. a6 ve a7, çok zekisiniz hiç düşünememiştim bunu. alabilsem alırdım, siz bu kadar düşünceliyseniz siz alın ya da mantıklı bir çözüm sunun. doğum yapmaktan yıpranmış bir kedi var ortada.

    8 mayıs 2021 14:02


    8. Süslü bir sürü cahil cühelanın dolu olduğu sözlüğe soracağına bir klinikle görüşmen daha doğru olurdu.

    8 mayıs 2021 14:03

    9. haklısınız a4, benzer bir şey yaşamış ya da bilen kişilerin yazacağını düşündüm ama yanılmışım. rahimde bir araya gelmiş 3-5 hücreyle koca yetişkin kedinin hayatını bir tutanları görünce şok geçirdim ne diyeyim.

    8 mayıs 2021 14:08

    10. Kediye sor doğurmak isteyip istemediğini o kadar versin. Sahibi değilsin bir şeyi değilsin kafana göre kürtaj yaptiramazsin. Belki kedi doğurmak istiyor nereden biliyorsun. Pabucumun hayvanseverleri.

    8 mayıs 2021 14:40