kedim için yaş mama önerisi alabilir miyimm?

kedim üç yaşında dişi, artık göbeği oldu baya. royal canin kısır maması veriyoruz. içeriklerden anlayanlar sağlıklı yaş mama önerebilir mi şöyle güzel vitaminini alsın çocuğum? ve ne aralıkta vereyim sizce? önceden gourmet veriyodum. baya değişik yaş mamalar var o yüzden soruyorum

1. Süslüm miamor ve tomi markasını verebilirsin, içeriklerinde tahıl, şeker vs. bulunmuyor. Ayrıca miamor markasının çorbası da bulunuyor, sıvı alımı için çok yararlı. Vitamin yazdığın için söylemek istedim umarım ekstra vitamin takviyesi kullanıyorsundur çünkü yaş mama ile kedinin sadece gönlünü hoş edersin. Ben haftada 1-2 gün verilmesi taraftarıyım, çünkü ağız sağlığı konusunda sıkıntı yaratabiliyor. Ayrıca vitamin takviyesi olarak öneri arıyorsan instagramdan bobothelabradorus sayfasına bakabilirsin, içerikleri temiz ürünler öneriyor; bende oradan fikir alıyorum. Tüyü kadar ömrü olsun çocuğunun 🥰

24 ekim 2024 02:31

2. Ağız sağlığı konusu yalan ya. Bence yaş mama her türlğ kurudan daha sağlıklı, en azından su alıyorlar kedilerde en yaygın ölüm sebebi böbrek hastalığı. Kuru mamanın diş sağlığına hiçbi faydası yok yani maalesef fırçalamak lazım. Ben her gün veriyorum yaş mama. Royal canin yiyorlar diye giç yoktan iyidir diye onu veriyorum ama schesir ve nd nin içeriği daha güzel bence

24 ekim 2024 02:43

3. acana'nın içindekiler listesini okuyun süslü, biz her gün veriyoruz neredeyse. yurt dışında baktım herkes kedisini yaş mamayla besliyor, arkadaşlarımın 15 ve 19 yaşlarında kedileri var sapasağlamlar, demek ki kuru mamadan daha iyi

24 ekim 2024 09:13

4. kilo aldırmaz mı her gün süslüler

24 ekim 2024 11:34

5. bilemedim cidden. ama bence porsiyon önerilerine uyarsanız ve kediniz hareketli bir kediyse sorun olmayabilir. bizimki henüz 4 aylık olduğu için bunu düşünmemiştim

24 ekim 2024 11:48

6. teşekkür ederimm önerdiğiniz üç markadan da alıcam <3 malt veriyorum normal ama vitamin de vermem gerekiyosa öneri alabilir miyim

24 ekim 2024 11:59

7. schesir, nd guzel icerikli. vitamini sadece mevsim gecislerinde verin zaten mamalar yeterli o kadar vitamine ihtiyaci yok

24 ekim 2024 14:09