kedim kuru üzüm yedi, bir şey olur mu?

kızlar tabağımda kuru meyveler vardı kedim gelip yemeye başladı daha çok kuru kayısı yedi ama bir tane de kuru üzüm yedi. internette baktım zehirli bir avuç yerse ani böbrek yetmezliği olur diyor. kedim bir tane yedi bir şey olmaz di mi? :/

1. Bir tane yediyse bir şey olmaz ama kedinizin tatlı hiçbir şey yememesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor zaten. Niye bulduğu şeyi yemesine izin veriyorsunuz?

19 mart 2020 15:49

2. yoğurt ver süslü her ihtimale karşı

19 mart 2020 15:49

3. 1. süslü açıkçası boşluğuma geldi evden çalışıyorum geldi yemeye başladı sonra bende ampül yandı ulan bu zararlı olmasın diye internetten baktım hemen üzüm zararlıymış allahtan sadece 1 veya 2 tane yedi çünkü daha çok kuru kayısı vardı.

2. anonim rahatladım biraz çok teşekkürler zaten burada birçok yer kapalı biz de çıkmıyoruz dışarı. internette de bir avuç yazıyor süslü sizin de engellemeniz çok zor gerçekten tarlada allah korusun bütün masum canları <3

3. anonim iyi gelir mi ki vereyim tabii hemen öyleyse

19 mart 2020 15:53

4. anonim 2 evet bahçe yazmışsınız ben telaştan yanlış okumuş şimdi veterinere de sordum inşallah olumsuz bir cevap gelmez süslü. kediler gene engellenebilir cidden ama köpekler insan gibi sonuca ulaşmak için plan yapıyorlar eşekler

19 mart 2020 16:05

5. veteriner de biraz yoğurt ver belirti olursa haberleşelim dedi 4 kaşık yoğurt verdim şimdi

19 mart 2020 16:25

6. teşekkürler anonim 2 gerçekten hem çok yardımcı oldunuz hem çok rahatlattınız. başka bir veteriner arkadaşımla konuştum o da çok üzüm yerse böbrek hastalığı olur korkma boşuna dedi. başka biri olur da benim gibi endişelenirse bu sorudan yararlanabilir ama dikkat edelim bundan sonra

19 mart 2020 16:55