kedimin arka ayakları tutmuyor çok çaresizim?

selam süslüler, deneyimli süslüler vardır diye bir çare  buraya soruyorum. tabiiki veteriner ile görüştük, derdimize çare bulmak için değil de bu süreç için tavsiyesi olan vardır, belki başka bir veteriner tavsiyesi  veren olur  diye soru açıyorum. sokakta kötü durumda bulduğumuz 4 aylık bir kediyi, iyileştirip  sahiplenddirmek için eve aldık. birçok veteriner gezdik, hepsi farklı  tanı koydu. tanılar, tedaviler, ilaçlar... 3 gündüt arka ayaklarıntutmuyor. cuma günü veterinere gittik kuru fib olabilir dedi. çaresi yok dedi, gönderdi. bu çocuk gün geçtikçe arka ayaklarını kullanamaz oldu. böyle giderse arka ayaklar hiç tutmayacak. izmirde bu durum için veteriner tavsiyesi olan varsa, felçli bir dört ayaklının bakımını üstleneniniz varsa bana yardımcı olabilir misiniz? yapılacak bir masaj, takviye, duyduğunuz bir tedavi ya da veteriner vardır belki. evde 2 tane 6 yaşında kedimiz var, bir de sahiplendirilecek annesiz bir bebeğimiz var hala emiyor. onların sağlığı içinde endişeleniyorum. ne yapıcağımı bilmiyorum

1. konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ne yazık ki. keşke bir şey söyleyebilseydim. sizin çok iyi bir insan olduğunuzu söylemek istedim. o melek size sahip olduğu için çok şanslı. kalbim sizinle, umarım güzel haberlerinizi okuruz burada

10 mayıs 2020 13:37

2. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, dediklerinizi yapıcam hemen. Daha kötü olmadan ne yapabilirsek yapıcaz. İyileşmezse bile çok güzel bakılıcak. Durumun kötü yanı, bu bebiş bizim büyük kızlarla muhattap oldu bile. Çok dikkat ediyorduk en başından beri. Ama şuan evde çok fazla kedi var,  annesiz yavru kediler geldi baş etmek çok zorlaştı. Bu çaresizliğimi, pişmanlığımı anlatamam. Hangisine, ne yapıcağımı şaşırdım. 3 ay oldu, bir şey olsa 3 ay içinde bizim kızlarda belirti olması gerektiğini söyledi veteriner. Tek tesellim bu. Pazartesi ilk iş üniversitenin veterinerliğine gitmek olucak.  Çok teşekkür ederim tekrar

10 mayıs 2020 14:18

3. Benim tavsiyem imkanınız varsa bir veterinerlik fakültesi hayvan hastahanesine götürün. Orada Belli alanlarda uzmanlaşmış hekimler oluyor. Normal hastahane gibi iç hastalıkları, göz vb. bölümleri oluyor. Biz öğrenciyken Uludağ üniversitesi hayvan hastahanesini kullanıyorduk baktığımız kediler, köpekler için. Çok memnun kalmıştık.

Allah şifa versin minnoşa.

10 mayıs 2020 15:24

4. veterinerler her şeye hemen fib diyorlar. ki tahliller röntgenler yapıldığı halde bile fip demek imkansız çok iyi veterinerler için. önceki süslünün de dediği gibi bir vet fakültesine götürün. umarım fib değildir.

11 mayıs 2020 14:45